Látjátok? Ez a nem mindegy.
A lényeg 4:20-tól kezdődik. Egy kis összeröffenést látunk, fű, ital, márkás melegítők, életbölcsességek. Na de a lényeg az autó. Az egy újabb kiadású Dodge Charger. Nálunk az ilyen autó a tehetősek játékszere. Ott mi van? Kigurul vele a feltehetőleg nem jogászként dolgozó manus, ráül, azon füvezik, kajál, stb. Miért? Mert megteheti. Az egész lényege az, hogy még ők is megtehetik, hogy olyan autóval furikázzanak. De jobban is illik abba a környezetbe az az autó, mint az 1.6-os, ideges rizsfelfújt.
Kit érdekel a rizs?
2.0 német TDI-m van és szeretem az amcsi kocsikat. Pusztán hülyeség ezekre irigykedni innen
5-ös. Erről beszélek én is. Nagyon nem mindegy a szint.
4-es. 2 ezres tdi. Ja, hogy még német is. (Kuncogás.)
Kellene, de nincs, buszról könnyű ugatni, tisztára mint a Tuner Jóska csoportban :D
Kuncoghatsz, de valószínűleg kocsid sincs, és nem is lesz közelítőleg sem olyan, mint amikre fikázódsz.
De mint írtam, bírom az amcsi kocsikat, egy Bullit Mustang-ot el tudnék viselni játszós autónak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!