Külföldön dolgozó kamionosok, hogy látjátok, vissza tudtok menni külföldre, miután hazajöttetek?
Figyelt kérdés
2020. márc. 19. 14:10
1/5 anonim válasza:
Biztos vissza, hogy mikor az a kérdés.
2/5 anonim válasza:
Vasárnap indulok vissza.
Kétlem, hogy ne engednének.
Az hogy mennyi idő alatt jutok át a határon az meg ugye a forgalomtól függ majd.
3/5 anonim válasza:
vannak korlátozások, de a teherforgalom megy. Inkább a határzár miatt van nagy veszteglés.
4/5 anonim válasza:
Kérdező te egy kamionos feleség vagy?
5/5 anonim válasza:
megy össze vissza a szóbeszéd... én hazajöttem 1 hete, 4 nappal később mentem vissza, de volt aki hazajött 1-2 hete és berakták karanténba (elvileg), de hogy mennyi időre azt már nem tudom, hallottam már olyat is hogy pár nap után munkáltatói kérvénnyel ki lehet jönni, de ki tudja :D A határ meg kifelé nem gáz, befelé az inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!