Rendszámmal mi lehet a trükk?
31: látatlanban elég jelentős összegben mertem volna rá fogadni... :-DDD
Hát igen, az állítólagos "előítéletesség" ilyen konkrét tapasztalatok alapján alakul ki....
az szívás, c kategória még veszélyes is :D
lelkileg is szar lehet én a testvéremmel koccantam egyszer, nem történt nagy baj de eléggé sokkolódott szegény
A rendőrrel nincs nagy baj. Ha nincs személyi sérülés, illetve meg tudtok egyezni, akkor rá nincs szükség. Mondhatni az a jófejség tőlük, ha nem tesznek ilyenkor hivatalosan semmit, mivel hivatalosan meg kell bírságolnia téged.
Ilyenkor helyben meg kell egyezni, azaz vagy ott helyben adja a vétkes a lóvét, vagy betétlap.
Ugyanezt tudta volna a rendőr is mondani.
A rendszámos témát nem tudom megítélni, mi lehet vele a gond, lehet valamit rosszul néztél, lehet valóban van vele valami gebasz.
A gond az ha tudja a tag a címedet és ki tud menni zaklatni.
Meg tudtak egyezni, azaz egyikük se kért rendőri segtséget, egyikük se ellenkezett azzal kapcs, hogy ki volt a hibás, stb.
Nem szondáztatnak lépten nyomon. Valószínűleg a kérdezőn látszott, hogy nem részeg.
Karambolóztam elég keményen egyszer én is, megjegyzem putris brazilokkal, akik le is léptek.
Én voltam a vétkes, igaz nekik se biztosítésuk nem volt, se műszakijuk, ki volt vonva a kocsi a forgalomból és reggel kapcsolták le a kocsi tulaját részeg vezetés miatt, így cserbenhagytak minket a párommal. Nem szondáztattak, sőt még büntit se kaptam, mert hagyták elévülni. Lefolytattak egy sikertelen nyomozást, hogy megtalálják ki vezette akkor a kocsit és lezárták az ügyet. Megjegyzem csak retkettel ne legyen dolga az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!