Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rendszámmal mi lehet a trükk?

Rendszámmal mi lehet a trükk?

Figyelt kérdés
Lekértem rendszám alapján egy kupec álltal árult kocsit ügyfélkapun keresztül és egy telejsen más kocsi szerepel ott, lopott vagy ilyenkor mi a gubanc?

2020. dec. 26. 21:26
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
#30 igen :D annyira igyekszek amúgy nem rosszhiszeműen állni hozzájuk, de baromi nehéz mikor ilyenekkel szembesülsz
2020. dec. 27. 15:36
 32/42 anonim ***** válasza:

31: látatlanban elég jelentős összegben mertem volna rá fogadni... :-DDD

Hát igen, az állítólagos "előítéletesség" ilyen konkrét tapasztalatok alapján alakul ki....

2020. dec. 27. 15:37
 33/42 anonim ***** válasza:

az szívás, c kategória még veszélyes is :D

lelkileg is szar lehet én a testvéremmel koccantam egyszer, nem történt nagy baj de eléggé sokkolódott szegény

2020. dec. 27. 15:40
 34/42 anonim ***** válasza:
Azért arra kíváncsi lennék, hogy tudnak így trükközni kocsikkal :D eszemfszom megáll :D
2020. dec. 27. 15:47
 35/42 anonim ***** válasza:
a rendőrön vagyok kiakadva hogy ilyen munkát végez sajnálom hogy pont egy ilyen ment ki hozzátok
2020. dec. 27. 15:56
 36/42 anonim ***** válasza:

A rendőrrel nincs nagy baj. Ha nincs személyi sérülés, illetve meg tudtok egyezni, akkor rá nincs szükség. Mondhatni az a jófejség tőlük, ha nem tesznek ilyenkor hivatalosan semmit, mivel hivatalosan meg kell bírságolnia téged.

Ilyenkor helyben meg kell egyezni, azaz vagy ott helyben adja a vétkes a lóvét, vagy betétlap.

Ugyanezt tudta volna a rendőr is mondani.

A rendszámos témát nem tudom megítélni, mi lehet vele a gond, lehet valamit rosszul néztél, lehet valóban van vele valami gebasz.

A gond az ha tudja a tag a címedet és ki tud menni zaklatni.

2020. dec. 27. 18:23
 37/42 anonim ***** válasza:
Minimális rendőri intézkedés vagy segítség akkor is kellene, főleg ha gond van a csávóval.. az ilyeneken biztos látszik látnia kellett volna
2020. dec. 27. 18:57
 38/42 anonim ***** válasza:
Mit intézkedne? Nem fogja randomra ellenőrizni a vétlen felet, főleg ha azt látja,hogy meg tudtok egyezni.
2020. dec. 27. 19:09
 39/42 anonim ***** válasza:
Meg tudtak egyezni? Megnézte hogy a kérdező részeg e?
2020. dec. 27. 19:17
 40/42 anonim ***** válasza:

Meg tudtak egyezni, azaz egyikük se kért rendőri segtséget, egyikük se ellenkezett azzal kapcs, hogy ki volt a hibás, stb.

Nem szondáztatnak lépten nyomon. Valószínűleg a kérdezőn látszott, hogy nem részeg.

Karambolóztam elég keményen egyszer én is, megjegyzem putris brazilokkal, akik le is léptek.

Én voltam a vétkes, igaz nekik se biztosítésuk nem volt, se műszakijuk, ki volt vonva a kocsi a forgalomból és reggel kapcsolták le a kocsi tulaját részeg vezetés miatt, így cserbenhagytak minket a párommal. Nem szondáztattak, sőt még büntit se kaptam, mert hagyták elévülni. Lefolytattak egy sikertelen nyomozást, hogy megtalálják ki vezette akkor a kocsit és lezárták az ügyet. Megjegyzem csak retkettel ne legyen dolga az embernek.

2020. dec. 27. 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!