Rendszámmal mi lehet a trükk?
Figyelt kérdés
Lekértem rendszám alapján egy kupec álltal árult kocsit ügyfélkapun keresztül és egy telejsen más kocsi szerepel ott, lopott vagy ilyenkor mi a gubanc?2020. dec. 26. 21:26
11/42 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs hogy működik ez, de utólag esett le sok minden, ott ügye levoltam sokkolva, de fura, hogy se egy igazoltatás, meg se kérdezte ittam e valami valalmi...nem hogy ellenőrízte volna mindenkinek rendbe vannak e a papírjai...
2020. dec. 27. 12:49
12/42 anonim válasza:
Az gáz a másik félnek jól jött. te meg egyedül akkor nem tudtál gondolkozni ez érthető
13/42 anonim válasza:
A rendőr nem helyszinelt? Ha kihívtátok miért nem tett semmit?
14/42 A kérdező kommentje:
#13: szolgálunk és félunk, röviden...rendőkről is tudnék mesélni mellettük dolgozom, de igazábóül most szembesültem először vele, hogy egy iylen intézkedés során is mennyire magadra vagy hagyva, sőt még majd a bűnöző élvez előnyt. Voltam a másik félnél, elképesztő volt amit ott láttam, kb. írni olvasni alig tudtak, de brutál luxusban élnek és mondta is, hogy neki 2-3-400 ft az bagó, tiippmixre több megy el egy hónapban...szégyen a rendőrségre, de az országra nézve is, hogy ez az ember, amilyen nyugodtan fekszik le minden este én nem fogok úgy soha, pedig soha nem követem vagy fogok elkövetni semmit.
2020. dec. 27. 14:56
15/42 A kérdező kommentje:
2-3-400ezer*
2020. dec. 27. 14:57
16/42 anonim válasza:
Pont emiatt nem szabadott volna bele menned, jobb lett volna ha biztosítóra meg rendőrségre bízod! bár jobb ha mégis, mert ha sárosak ők is meg az autó akkor jobban rád szálltak volna
17/42 A kérdező kommentje:
ja és persze a rendőr utána motyogott nekem, miután elmentek, hogy mit hogy kellene meg vigyázzak velük :D vicc
2020. dec. 27. 15:04
18/42 anonim válasza:
ha egyedül voltál meg a másik fél is egyedül lehet ezért nem tett semmit hogy majd ti lerendezitek egymás közt
19/42 A kérdező kommentje:
de hát azt se mondta minek kellene történnie, probáltam ott faggatni de én is kivoltam ő meg válaszoln ise tudott értelemsen semmire...valamiylen szintű intézkedés szerintem akkor is kellett volna, igazából lehetek én is kis pista a másik is akárki, mint kiderült bűnöző is, nehogy véletlen még kdierüljön valami inkább had szopassák le egymást, biztos ez ajó hozzá állás, aztán semmi nincs semmi bizonyíték legalábbis rendőrségtől hivatalosan
2020. dec. 27. 15:10
20/42 anonim válasza:
semmi esetre nem jó ez a hozzáállás, igazoltatás és szonda kellett volna karácsony volt mi van ha ittasan okoztál balesetet? ha sérült lett volna akkor is ezt csinálja? de honnan tudja hogy nincs sérülés kérdezte egyáltalán? fejet be lehet ütni egy koccanásnál is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!