Haikon12 kérdése:
Milyen autót vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy ti milyen kocsit ajánlanátok első autónak? Természetesen elsőnek egy használt kocsira gondoltam és olyan max 500 ezerig mennék el. A lényeges szempont, hogy főképpen Budapesten használnám és pár havonta kirándulásra és vidékre utazásra. Előre is köszönöm a válaszokat!
2020. dec. 24. 23:18
1/9 anonim válasza:
Bármelyik japán jó első autónak. Írd be hahuba a feltételeket, amelyik megtetszik nézz róla népitéletet, ha ott is jót írnak róla akkor nézd meg az autót, vidd el egy szerelőhöz átnézetni, ha jó, akkor vedd meg.
2/9 anonim válasza:
Ford. Ahhoz van és olcsó az alkatrész, mert használt autó mindig lutri.
3/9 anonim válasza:
F vagy G Astra, 1-es Focus vagy 5-ös Fiesta. Mindegyikből a benzinesek. Semmi problémád nem lesz velük motorikusan, a kopó alkatrészek pedig olcsóak és azonnal hozzáférhetőek.
4/9 Barnabas333 válasza:
Ford,opel, suzuki. Ha nem rohadna írnám a mazdát is ...
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Opelt kihagynám a g astráktól kezdődően, pláne ilyen c corsa-t is.
Legfeljebb a kasznijuk tartós, de motorikusan ócska mindegyik.
Ford nagyon rohad, a franciák bizonytalanok, olaszt semmiképp, marad valóban a japán.
8/9 anonim válasza:
Olyan autót kell venni amiből nagyon sok van.Ezekhez van bőven alkatrész és a szerelők is értenek hozzá.Unalmas tömegautót.Ilyen pl az opel corsa,astra suzuki,ford fiesta ,toyota yaris stb....
9/9 anonim válasza:
Fabiat vettem 380ert.
Nem bantam meg, swift utan maga a menyorszag minden szempontbol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!