Egy újabb milyen autót vegyek? :)
A nyáron szeretném lecserélni 2010-es i30-amat automata váltós, modernebb autóra. A keret 5 millió lenne kb., hasonló méretekkel mint az i30, kisebbet nem igazán szeretnék, de nagyobbra sincs feltétlen szükségem.
Teljesíténybe picit pörgősebbet mert az 1.4-es hyundai néha kicsit lomha. :D Futóműre pedig lehetőleg kicsit komfortosabb darabot mert ez az i30 igen csak "feszesre" van hangolva. ^^"
Tolatókameráról és GPS (android auto) barát kijelzőről nem mondok le. :DD
Esetleges ha valaki új autó tipje lenne, az 6,5 millióig jöhet. :D
A modell benzines legyen, dieselt nem szeretnék és 5 személyes, kombi kerülendő. :D
Hogyha ez szempont, az autók javításához, felépítéséhez elég sötét vagyok így ha a modell megkívánja ezt is kalkuláljátok bele. :)
Hogyha volt türelmed végigolvasni, és van kedved válaszolni, véleményed kifejteni. Előre is köszönöm. :))
Nem zárkózom el eggyetlen márkától se. :) sedan, hatchback, kupé formák jöhetnek, kombit nem szeretnék, 5 személyes legyen és benzin.
az új i30at 6,5 millióbol nem kapom meg autómatába ami nem 1.0-ás motorral van. :D és nem teljesen fapad, az előző modellen gondolkoztam, de abból a fastback változatot, automata váltóval találni ritkaság.
En meg ennyi pénzből régebbi,de jobb presztízs értékű autót keresnék.
Hol divat már új autót venni😁
Koreaiaknál maradj, ár/érték arányban nagyon jó kis gépek. Ezeket leszámítva nem igazán fogsz kapni 6,5 körül hasonló méretű, minőségű autót. Én ezeket nézném:
Kia Ceed 1.5 T-GDi 160, Gold, kedvezménnyel pont 6,5. Picit még alkudhatsz is.
Hyundai i30 is járható út 1.5 DPi, 1.5 T-GDi-vel
Esetleg még megpróbálhatsz egy Renault Capturt 1.3 TCe-vel. Vidd el mindet próbakörre, akkor jobban fog tisztázódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!