Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 18 éves srác, milyen autót...

18 éves srác, milyen autót vegyen?

Figyelt kérdés

Én vagyok az, "autós" családban nőttem fel 5éve biztos vezetek.

Nem azért írom hogy mekkora király vagyok, van még hova fejlődni bőven...

Szóval nincs sok pénzem autóra, 1 millió max. Milyen autót lehet kapni ennyiért? Mit érdemes néznem?

2020. dec. 21. 17:01
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
"nézzen ki valahogy" nem emlékszem ilyenre
2020. dec. 22. 11:52
 22/24 anonim ***** válasza:

Nekem világos, hogy mit keresel, nagyjából én is hasonlóban gondolkoztam anno. Élményt is adjon, de közben ne kerüljön nagy összegbe a fenntartása. 1 millió forintért.

Honda Civic. 1 millióért mindenképp az ufó előtti generációt nézném, abból is a kínálat tetejét. 1 millióért ugyan van már az ufóból is, de az ott a kínálat alja, míg a régebbi verzióból a kínálat tetejéből, a legjobbakból válogathatsz. A rozsdára kell figyelni elsősorban, de ha szerencséd van, és találsz egy rendesen karban tartott példányt, ami nem volt rommá törve, akkor jól járhatsz vele. Van ezekből erősebb motorral is, de azok között sok a menthetetlen hülyegyerekautó.

Ilyesmiket nézegetnék: [link]

Arra vigyázz, hogy nagy felnis, tuningolt példányokat kerüld, mert szinte biztos, hogy tönkre vannak téve, ha más nem is, a nagy felni tönkreteszi a futóművet.

2020. dec. 22. 11:56
 23/24 anonim ***** válasza:
SuZuKi SwIfTeT
2020. dec. 22. 12:31
 24/24 anonim ***** válasza:

Akkor Passat B6 neked való :)

2020. dec. 22. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!