Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 18 éves srác, milyen autót...

18 éves srác, milyen autót vegyen?

Figyelt kérdés

Én vagyok az, "autós" családban nőttem fel 5éve biztos vezetek.

Nem azért írom hogy mekkora király vagyok, van még hova fejlődni bőven...

Szóval nincs sok pénzem autóra, 1 millió max. Milyen autót lehet kapni ennyiért? Mit érdemes néznem?

2020. dec. 21. 17:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

1 millióért valami japánt vennék, mondjuk egy Corollát.

De a vége úgyis az lesz, hogy veszel egy négyes Golfot, vagy A3-ast, telematricázod, és eregeted a kormot. :/

2020. dec. 21. 17:55
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy az lesz...
2020. dec. 21. 18:00
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Passat B6
2020. dec. 21. 19:41
 14/24 anonim ***** válasza:
régi suzuki swift
2020. dec. 21. 21:34
 15/24 A kérdező kommentje:
jó kis ezres papír autó, megfordult a fejemben már.. de nem
2020. dec. 21. 22:03
 16/24 anonim ***** válasza:
39%

Nem papírabb a Swift, mint bármelyik korabeli - főleg japán - kisautó.

De az a baj, hogy amíg nem írsz konkrétabb igényeket, egymás után fognak jönni a Passat B6, meg a régi Swift ajánlások, amik valószínűleg köszönőviszonyban nincsenek azzal, ami a fejedben van. Csak nem tudjuk, mi van a fejedben.

Az igényeket úgy kéne meghatározni, hogy: mekkora utakat tennél meg vele, mi a cél, hányan mennétek általában, mennyi csomaggal, vinnél-e magaddal biciklit, vagy elég egy sporttáskányi csomagtartó, szeretnéd-e, hogy erős legyen, jól kanyarodjon, vagy fontosabb, hogy keveset fogyasszon, megbízható legyen, kis költségekkel. Ilyesmi.

2020. dec. 22. 09:00
 17/24 anonim ***** válasza:
nem papírból van, és mindennél jobban megbízható. 1.3 asom van nem 1.0 arról nem tudok nyilatkozni. De ha jobban esik vegyél egy Germán nyelvterületröl behozott 20 éves bmw-t amiben van 500 000 km és hétfőtől péntekig szervízben lesz szombat vasárnap tudsz vele menni 3 kört aztán vissza a szervíz. Nem vagyok elfogult de nem egy ismerős irigykedik a kis swiftre hogy semmi baja.
2020. dec. 22. 11:01
 18/24 A kérdező kommentje:

Szeretném nyilván hogy sportosabb legyen, nem egy lada nivát szeretnék...xd

De nem fogok venni egy lerúgott 20 éves bmw-t. Valami köztes megoldás kéne,megbízható is legyen.

2020. dec. 22. 11:29
 19/24 anonim ***** válasza:
Jójó, semmi nem jó neked, keress magadnak ami tetszik, ne minket fárassz.
2020. dec. 22. 11:34
 20/24 anonim ***** válasza:

Ja, akkor csak a szokásos: legyen olcsó, legyen gyors, nézzen ki valahogy, soha ne romoljon el, de ha mégis, akkor fillérekből javítható legyen.

Sajnos még mindig nem létezik ilyen autó...

2020. dec. 22. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!