18 éves srác, milyen autót vegyen?
Én vagyok az, "autós" családban nőttem fel 5éve biztos vezetek.
Nem azért írom hogy mekkora király vagyok, van még hova fejlődni bőven...
Szóval nincs sok pénzem autóra, 1 millió max. Milyen autót lehet kapni ennyiért? Mit érdemes néznem?
1 millióért valami japánt vennék, mondjuk egy Corollát.
De a vége úgyis az lesz, hogy veszel egy négyes Golfot, vagy A3-ast, telematricázod, és eregeted a kormot. :/
Nem papírabb a Swift, mint bármelyik korabeli - főleg japán - kisautó.
De az a baj, hogy amíg nem írsz konkrétabb igényeket, egymás után fognak jönni a Passat B6, meg a régi Swift ajánlások, amik valószínűleg köszönőviszonyban nincsenek azzal, ami a fejedben van. Csak nem tudjuk, mi van a fejedben.
Az igényeket úgy kéne meghatározni, hogy: mekkora utakat tennél meg vele, mi a cél, hányan mennétek általában, mennyi csomaggal, vinnél-e magaddal biciklit, vagy elég egy sporttáskányi csomagtartó, szeretnéd-e, hogy erős legyen, jól kanyarodjon, vagy fontosabb, hogy keveset fogyasszon, megbízható legyen, kis költségekkel. Ilyesmi.
Szeretném nyilván hogy sportosabb legyen, nem egy lada nivát szeretnék...xd
De nem fogok venni egy lerúgott 20 éves bmw-t. Valami köztes megoldás kéne,megbízható is legyen.
Ja, akkor csak a szokásos: legyen olcsó, legyen gyors, nézzen ki valahogy, soha ne romoljon el, de ha mégis, akkor fillérekből javítható legyen.
Sajnos még mindig nem létezik ilyen autó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!