Mit vegyen egy 18 éves fiú egy 18 éves lány szülinapjára? Nem járunk, barátok vagyunk, de plüss, bögre gagyi. Nekem meg nincs túl nagy fantáziám :/
Ha szeret olvasni, valami ízlésébe vágó könyvet. Nem tudom, mennyire vagytok jó barátok, jártál-e nála, tudod-e, milyen a szobája. Mert valami odavaló jó kis dekoráció, berendezési darab is jó lehet. Vagy valami nagyon jó minőségű csoki... Nem muszáj, hogy maradandó legyen. Mobiltartó? Füstölő, illóolaj? Egy szép toll? Laptop-porszívó? :)
Én a használati tárgyakért vagyok a leghálásabb, azt nem érzem fölöslegesnek.
Most nem jut eszembe semmi értelmesebb. Légy kreatív. Süss neki sütit. :D
Készíts neki egy személyre szóló videót, ami csak róla szól, meg mondjuk elmúlt 18 év főbb eseményeiről, egy kis humorral átszőve, nyilván hozzá illő zenével.
Más:
keress vissza arra a napra archívumokban, amikor született és csinálj belőle egy tablót valami olyasmi felirattal, hogy "A nap, amelyen megszülettél ilyen eseménydús volt" - mehetnek rá poénosabb dolgok is: pl. az napra mit írt a horoszkópja vagy hasonló.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de még nyilván egy csomó jó dolgot ki lehet találni.
Nagyon jó ötletek :D Köszönöm :D
Amúgy nem cinkes ha egy fiú tortát süt egy lánynak? (igaz vendéglátós suliba járok, de... ) ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!