Nissan Micra vagy Suzuki Swift?
Figyelt kérdés
Használt Micrát, vagy Suzut vennék első autónak, de nehéz a döntés, mert kb. hasonló arányban találtam és hallottam pro-kontra érveket.
Csak városi cirkálónak kellene, nem is használnám minden nap.
Még diák vagyok, ezért az autó költségei nagyon fontos szempontot játszanak.
Benzin és javíttatás tekintetében is próbálok mérlegelni. Melyik típus bírja tovább, és melyik fogyaszt kevesebbet?
Előre is köszi a válaszokat
20/L
2020. dec. 20. 14:25
1/2 anonim válasza:
Nekem swift van, meg vagyok vele elégedve, keveset fogyaszt, javíttatás is olcsó állítólag de amúgy baja nem volt eddig.
2/2 anonim válasza:
Swiftbol talan tobb van, emiatt egyreszt konnyebb lesz normalisat talalni belole, masreszt nincs az az az alkatresz, ami ne lenne hozza fillerekert. Mindketto jo valasztas egyebkent, de en a Swiftre szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!