Titeket volt, hogy felhúzott az oktatótok?
Ma egy olyan hülyeség miatt felkaptam a vizet: kifogyóban volt a benzin, és mondta hogy álljunk meg a benzinkútnál. Okés, megálltunk. Elkezdi mondani, hogy hogyan kell lecsavarni a tanksapkát, már akkor ráztam a fejem, hogy én tuti nem fogok tankolni. Láttam már milliószor hogyan kell, ahogy apám csinálja, de azért én nem tankolnék...Erre ott pöffeszkedik a kocsiban, hogy "Nem igaz már, szálljál ki és tankolj" és elkezd lökdösni...Én meg mondtam,hogy nem akarok, aztán már jött oda a tankolófiú. Megnyugodtam, erre mondja az oktató, hogy akkoris szálljál ki és kérdezősködj...Most mi a sz*rt kérdezzek? Kiszálltam, aztán mint egy idióta ott álltam és néztem ki a fejemből...Természetes dolog a tankolás tudom, és ha lesz kocsim kénytelen leszek (vagy jattot adok a benzinkutasnak) de azért mégse b*sztasson már, még ha fiú lennék...
19/L
Attól,hogy nőből vagy,még nem kell életképtelennek lenni!Miért nem tankoltál??Az férfi munka szerinted?Hát nem!Ha kocsival jársz,szinte mindent tudnod kell,meg kell tudnod oldani a felmerülő problémákat!Mit csinálsz,ha nincs pasi a közelben??Vagy ott hagyod a kocsit az út szélén,mert letörne a körmöd a motorház felnyitásától??
Kérdésre válaszolva:engem az húzott fel,hogy állandóan b@sztatott,hogy menjek lassabban,ne döntsem hátra az ülést,ne középen fogjam a kormányt1kézzel
Tudom, hogy hozzá tartozik a tankolás, de az pl megint más ha kiszáll és megmutatja hogy mit meg hogyan, nem csak onnan bentről dirigál.
És igen, valószínűleg nem nyitnám fel a motorháztetőt (nem nem a körmöm miatt) hanem mivel én spec nem vagyok autószerelő, így valószínűleg úgysem tudnám mi a baja...Felnyitnám és mit csinálnék? Vagy te mit szoktál csinálni? Ha valami probléma van az autóddal akkor te elkezded megbütykölni az út szélén nő létedre?Lehetséges, nem tudom, de azért elég kevés ilyen nőt ismerek...
Nem az hogy nő vagy nem nő, hanem hogy alapvető dolgokat tudni KELL egy autóvezetőnek
Egyébként melyik iskolában tanulsz?
szüleim megmondják mennyit nyomjak kocsiba, ők mennek fizetni addig annyit nyomok bele
am:
1.kinyitod az ajtaját
2. lecsavarod a sapkát
3. benyomod ütközésig a pisztolyt
4. nyomod,és nézed hány L mennyi pénz és ha elég felengeded
5. lecsöpögteted még ami a pisztolyban maradt
6. visszarakod
7. visszacsavarod a sapkát
8. becsukod az ajtaját és mész fizetni
(nem nézlek hülyének mint az oktatód, csak részletesen leírom)
12/F
de szerintem akkor se kellett volna ezt csinálnia, kereszteződésbe kézifékeztem volna neki 1 nagyot aztán fejelt volna le valamit az a gyökér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!