Titeket volt, hogy felhúzott az oktatótok?
Ma egy olyan hülyeség miatt felkaptam a vizet: kifogyóban volt a benzin, és mondta hogy álljunk meg a benzinkútnál. Okés, megálltunk. Elkezdi mondani, hogy hogyan kell lecsavarni a tanksapkát, már akkor ráztam a fejem, hogy én tuti nem fogok tankolni. Láttam már milliószor hogyan kell, ahogy apám csinálja, de azért én nem tankolnék...Erre ott pöffeszkedik a kocsiban, hogy "Nem igaz már, szálljál ki és tankolj" és elkezd lökdösni...Én meg mondtam,hogy nem akarok, aztán már jött oda a tankolófiú. Megnyugodtam, erre mondja az oktató, hogy akkoris szálljál ki és kérdezősködj...Most mi a sz*rt kérdezzek? Kiszálltam, aztán mint egy idióta ott álltam és néztem ki a fejemből...Természetes dolog a tankolás tudom, és ha lesz kocsim kénytelen leszek (vagy jattot adok a benzinkutasnak) de azért mégse b*sztasson már, még ha fiú lennék...
19/L
Először: szerintem most simán tankolhattál volna, én poénnak fogtam volna meg, no meg amolyan kitüntetésként, hogy "egyedül" intézhetem a tankolást!
A megfordulásról meg annyit, hogy akkor kell megfordulnod, amikor te is úgy érzed, hogy biztonságos...ezt vizsgán is úgy kell végrehajtani. te vagy alapvetően a sofőr, hogy úgy mondjam. A forgalom akadályozása közlekedési vétség.
Sok sikert a jogsidhoz.:)
24/N
Sajnos van 1-2 balf*sz oktató.
Néha a tanuló is hibás de én tudom, hogy nagyon szemetek tudnak lenni.
Nálam az oktató már akkor elvágta magát, mikor az első rutinórán 3x el akarta mondani h h működik az ablaktörlő, meg ilyenek. És hiába mondtam neki h b@zmeg autószerelő papírom van, otthon áll 4 autó. Nem ez suzuki ezen másképp van. Akkor mondjad, megvártam még megunja, aztán mentünk. Rutinon egyszerse, városba egyszer fulladtam le lámpánál indulásnál parton felfele, szoval nem adtam neki rá okot h kiabálnia keljen velem. Egy éve van meg, azóta kb.30e km balesetmentesen.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!