Titeket volt, hogy felhúzott az oktatótok?
Ma egy olyan hülyeség miatt felkaptam a vizet: kifogyóban volt a benzin, és mondta hogy álljunk meg a benzinkútnál. Okés, megálltunk. Elkezdi mondani, hogy hogyan kell lecsavarni a tanksapkát, már akkor ráztam a fejem, hogy én tuti nem fogok tankolni. Láttam már milliószor hogyan kell, ahogy apám csinálja, de azért én nem tankolnék...Erre ott pöffeszkedik a kocsiban, hogy "Nem igaz már, szálljál ki és tankolj" és elkezd lökdösni...Én meg mondtam,hogy nem akarok, aztán már jött oda a tankolófiú. Megnyugodtam, erre mondja az oktató, hogy akkoris szálljál ki és kérdezősködj...Most mi a sz*rt kérdezzek? Kiszálltam, aztán mint egy idióta ott álltam és néztem ki a fejemből...Természetes dolog a tankolás tudom, és ha lesz kocsim kénytelen leszek (vagy jattot adok a benzinkutasnak) de azért mégse b*sztasson már, még ha fiú lennék...
19/L
Én értem a problémát, h váratlanul ért, meg minden, de először tényleg neki kellett volna megmutatni, h is kell fogni a pisztolyt(bocs, de tényleg így hívják :D), m tényleg ha a felét mellényomod vagy valami, akkor kicsit meglepődött volna. Am melyik városba tanulsz?
Ja és ha még csak a 3.ik rutinóránál jártok, akkor egyálltalán, miért visz ki a városba
19:07 vagyok
Végre valaki aki megérti a problémámat :D
Mert tényleg váratlanul ért, meg amúgyis még az ilyen dolgokhoz mulya vagyok. Ez van.
Egyébként Budapesten tanulok, egy "maszek" autósiskolában, ahol egy hapsi van és ő csinál mindent: kresz, vezetés oktatás. Mikor még épphogy elkezdtem a kresz tanfolyamot (2 órán voltam túl) akkor már mondta, hogy mehetnénk vezetni. És én azelőtt itthon soha sem vezettem, addig be sem tudtam indítani az autót. És az első métereimet az Üllői úton tettem meg hétköznap délután 4 körül. Pont mikor a legnagyobb volt a forgalom. Kicsit besz*rtam néha. Sőt, még most is para vagyok sokszor. A rutinpályán meg az elhagyatott utcákon már persze bátrabb vagyok, de a belvárosban nem szívesen vezetek még...
Mit remegtek!
Így vagy úgy + kell tanulni mindent!
Szerintem nem érte meg az a maszek autóssuli... a rutinpályát nem véletlenül találták ki ám:S és azt se tudom, hoyg fogod a rutinmanővereket a dugóban állva elsajátítani a vizsgára...ám tudok neked ajánlani a saját oktatómat (tavaly tettem le a jogsit), remek ember és tényleg sokat tanultam tőle (Öv utcához jártam, ha messze van neked, akkor inkább hanyagoljuk).
Ha érdekel, írj privátot, nem akarok itt én reklámozni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!