Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Titeket volt, hogy felhúzott...

Titeket volt, hogy felhúzott az oktatótok?

Figyelt kérdés

Ma egy olyan hülyeség miatt felkaptam a vizet: kifogyóban volt a benzin, és mondta hogy álljunk meg a benzinkútnál. Okés, megálltunk. Elkezdi mondani, hogy hogyan kell lecsavarni a tanksapkát, már akkor ráztam a fejem, hogy én tuti nem fogok tankolni. Láttam már milliószor hogyan kell, ahogy apám csinálja, de azért én nem tankolnék...Erre ott pöffeszkedik a kocsiban, hogy "Nem igaz már, szálljál ki és tankolj" és elkezd lökdösni...Én meg mondtam,hogy nem akarok, aztán már jött oda a tankolófiú. Megnyugodtam, erre mondja az oktató, hogy akkoris szálljál ki és kérdezősködj...Most mi a sz*rt kérdezzek? Kiszálltam, aztán mint egy idióta ott álltam és néztem ki a fejemből...Természetes dolog a tankolás tudom, és ha lesz kocsim kénytelen leszek (vagy jattot adok a benzinkutasnak) de azért mégse b*sztasson már, még ha fiú lennék...

19/L

2010. aug. 12. 18:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Elso az a Double Facepalm nagyon komoly. Ez a tortenet odab@sz nagyon. Tankolas az autohasznalat resze, 19 evesen nehogy mar ne merj odaszolni a masiknak hogy X forintra rakjon bele legyen szives. Vagy tul szep volt s elpirultal vagymi? Masik sztorinal ertheto ha kiakadtal ha valoban veszelyes volt a helyzet, de a tankolos az egy vicc:))
2010. aug. 12. 19:29
 12/29 A kérdező kommentje:
De nem is mondta, hogy mennyiért. Mikor "kirakott", akkor mondta, hogy menj már hátra és csavard le a tanksapkát meg mit tudom én. És aztán jött oda a pasi, hogy mennyiért? Én pedig megkérdeztem az oktatót és mondta, hogy tele. Aztán mondtam a csávónak, hogy tele. Oké, telerakta, megvártuk. Ugye néztem a kijelzőt, hogy mennyibe kerül, szóltam az oktatónak h Xezer Ft. A kezembe nyomta a pénzt, én odaadtam a pasinak, megköszöntem és ennyi. De akkoris nekem nagyon kellemetlen volt...
2010. aug. 12. 20:20
 13/29 anonim ***** válasza:

Én értem a problémát, h váratlanul ért, meg minden, de először tényleg neki kellett volna megmutatni, h is kell fogni a pisztolyt(bocs, de tényleg így hívják :D), m tényleg ha a felét mellényomod vagy valami, akkor kicsit meglepődött volna. Am melyik városba tanulsz?

Ja és ha még csak a 3.ik rutinóránál jártok, akkor egyálltalán, miért visz ki a városba

19:07 vagyok

2010. aug. 12. 20:37
 14/29 anonim ***** válasza:
Hogy lehet mellényomni? Leveszed, ütközési belenyomod, majd meghúzod, ha tele van úgyis megáll magától vagy kikattan
2010. aug. 12. 20:52
 15/29 anonim ***** válasza:
50%
Jó, és ezt most ki kérdezte? Nem dugja be eléggé vagy valami(tankolni majdnem olyan mint szüzen baszni :D). Láttunk már ilyenre példát a hétköznapokba...
2010. aug. 12. 20:56
 16/29 A kérdező kommentje:

Végre valaki aki megérti a problémámat :D

Mert tényleg váratlanul ért, meg amúgyis még az ilyen dolgokhoz mulya vagyok. Ez van.

Egyébként Budapesten tanulok, egy "maszek" autósiskolában, ahol egy hapsi van és ő csinál mindent: kresz, vezetés oktatás. Mikor még épphogy elkezdtem a kresz tanfolyamot (2 órán voltam túl) akkor már mondta, hogy mehetnénk vezetni. És én azelőtt itthon soha sem vezettem, addig be sem tudtam indítani az autót. És az első métereimet az Üllői úton tettem meg hétköznap délután 4 körül. Pont mikor a legnagyobb volt a forgalom. Kicsit besz*rtam néha. Sőt, még most is para vagyok sokszor. A rutinpályán meg az elhagyatott utcákon már persze bátrabb vagyok, de a belvárosban nem szívesen vezetek még...

2010. aug. 12. 21:03
 17/29 anonim ***** válasza:
Persze h átérzem, én is voltam tankolni annak idején. Nekem csak 5e-ért kellet, én tankoltam, az oktató meg fogta a pisztolyt(nyilván a sajátját ha én tankoltam). Annyi különbséggel h már tudtam h kell tankolni, meg fizetni :D
2010. aug. 12. 21:48
 18/29 anonim ***** válasza:

Mit remegtek!

Így vagy úgy + kell tanulni mindent!

2010. aug. 12. 22:01
 19/29 anonim ***** válasza:

Szerintem nem érte meg az a maszek autóssuli... a rutinpályát nem véletlenül találták ki ám:S és azt se tudom, hoyg fogod a rutinmanővereket a dugóban állva elsajátítani a vizsgára...ám tudok neked ajánlani a saját oktatómat (tavaly tettem le a jogsit), remek ember és tényleg sokat tanultam tőle (Öv utcához jártam, ha messze van neked, akkor inkább hanyagoljuk).

Ha érdekel, írj privátot, nem akarok itt én reklámozni...:)

2010. aug. 12. 22:10
 20/29 anonim ***** válasza:
Szia. Privátban megadod a suli nevét? Köszi
2010. aug. 12. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!