Fél millió körül milyen autót ajánlanátok, amiben van klíma és nem egy rossz Suzuki Swift? Igazából csak InterCityre ráhordó autónak kellene napi kb, 40km távra. Néztem pl. G Astrát, de 2-es Meganet is.
Figyelt kérdés
2020. dec. 13. 22:34
1/20 A kérdező kommentje:
Vagyis, hogy a szomszéd városba átmenjek vele. Ugyanis vonattal járok és így egyszerűbb lenne.
2020. dec. 13. 22:41
2/20 anonim válasza:
Legalább nem kritérium hogy megbízható legyen, ez nagyban szélesíti a választékot. Szinte minden márka 20-25 éves típusából találsz ilyet.
3/20 A kérdező kommentje:
Nyilván nem árt, ha az. Viszont ameddig suliba járok addig ez bőven megteszi. Egy 2-es Megane egész korrekt felszereltségű, de azokról meg hallani rosszakat.
2020. dec. 13. 22:44
4/20 anonim válasza:
Felesleges. Inkább tedd félre azt a pénzt és gyűjts még. Huszonéves autókkal már bármi is lehet és lesz is. Felesleges. Megveszed, 1 hónap múlva lerohad, aztán nézed, mert javítani nem lesz pénz. Gyűjts még és ha lesz majd 1-2 milliód, akkor nézzél autót.
5/20 anonim válasza:
Amúgy az aki ezt írja, hogy gyűjtsön 1-2 milliót az komolyan gondolja? Kicsit apszurd, ha ilyen autót nézeget akkor sanszos, hogy nem keres annyit, hogy egy drága autója legyen. Abból meg hogy gyűjtsön?
6/20 anonim válasza:
#5 Jó-jó, de tudod hogy van akkor, kis pénz kis elvárás.
7/20 anonim válasza:
Nem is Ferrarit szeretne gondolom. De pl vmi Japánt simán lehet kapni 500 körül ami jó is.
8/20 anonim válasza:
#7 Hát a jótol messze lesz, a jó nem ott kezdődik hogy kibírja a 40 km-t.
9/20 anonim válasza:
450 ezerért vettem autót 3 éve. Excel táblázatba vezetem, most javításokkal kicsit 900 felett van vételárral együtt, úgy hogy majdnem mindent magamnak csináltam, kedvezményes alkatrész vásárlással. Szóval amit a korábbi válaszoló mondott hogy gyűjtsön hozzá, nem butaság. Főleg ha nem ért annyira hozzá vagy nem szeretne vele rendszeresen foglalkozni.
10/20 A kérdező kommentje:
Suliba járok így ezért ez az opció. Plusz tényleg rövid távra kell, nem hegyi túrákat tervezek. :)
2020. dec. 13. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!