Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Keresnék 2 autót 3 millió Ftig?

Keresnék 2 autót 3 millió Ftig?

Figyelt kérdés

Igazából két autót keresünk. Páromnak és magamnak.

A két autóra a keret 3 millió Ft.

Gondoltam arra hogy vegyünk két ugyan olyat, de párom ragaszkodik hozzá hogy neki egy kisebbet, de kellene egy nagy is.

Igazából nekünk az autó utazási eszköz, nem ebben találjuk meg a boldogságot.

Én esetleg a nagyobb autónak erősebb, vonóhorogos sedánt gondoltam.

Asszony meg egy kisebb autót szeretne, mint egy Clio.

2020. nov. 17. 20:48
 1/5 A kérdező kommentje:
Mármint Clio méretű autót szeretne. Eddig is volt, csak összetörte egy vadbarom
2020. nov. 17. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet neked és a párodnak is igaza. Egy modellcsalád két végletét vegyétek meg, például Volvo P2 platformjának C30 és V50-es verzióját (C30 háromajtós kisautó, V50 egy ötajtós kombi). Megvehetitek ugyanazzal a motorral és felszereltséggel, így műszakilag ha az egyikkel valami történik, a másiknál már felismeritek előre a hibát.

A Volvó csak példa volt, többi márkánál is megtalálod a testvér autókat, de ha véletlenül e mellett döntenétek, tudok segíteni a motorválasztásban.

2020. nov. 17. 22:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Toyota Yaris és Avensis
2020. nov. 17. 23:05
 4/5 D. Brasco ***** válasza:
Egyebkent biztosan kell nektek 2 auto?!Ha igen neked minden képpen valami nagyobb erosebb?!?Eloszor ezt kellene tisztazni.
2020. nov. 18. 06:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Munkához kell. Igen.
2020. nov. 18. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!