1.0 ecoboost motorok milyenek? Autóvásárlás előtt állok, közel azonos áron vannak mint a ti vctk, 100ekm alattiakat néztem csak.
Figyelt kérdés
2020. dec. 9. 21:46
11/13 A kérdező kommentje:
Ezeket a cikkeket olvastam.
Egyikben sem azért ment tönkre a motor mert ezres turbós...
Igazából ezt amúgy is tudtam, de ennél többet sajnos tőletek sem tudtam meg.
Sőt, még tovább utána jártam. (Ford csoport Facebok) elég sok ember vásárolt 200e km feletti ecobóstot, eddig nincs baja nekik se. Ráadásul az is kiderült hogy gyárilag orvosolták a hutivizes gondot 14 után.
Az olajban futó szijas vezérlés 250ezerig bírja s innen van a tévhit hogy 250e tervezték.
Szomorú, hogy az oldalon is veszekedés folyik, nem az, ami a célja lenne.
2020. dec. 10. 07:36
12/13 anonim válasza:
100 ezer után mind tönkremegy, de azért a hahu és mobile.de tele van 200+ ezer km-es 1.0 ecoboostokkal. Értem, köszi.
13/13 anonim válasza:
Ved meg es probald ki. Senki nem lat bele, hogy mit veszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!