Gépjármű lekérdezőn egy autónak miért rögzítették ilyen gyakran a km óra állását?
Hat megveszi a kereskedő, kb. két hét múlva megveszi egy cég, de ők lízingelik, ezért hivatalosan a bank a tulajdonos, aztán a lízing lejár, hivatalosan is a cég lesz a tulajdonos. A céget átnevezik, ez megint új tulajdonost jelent, aztán a dolgozó, aki eddig is járt a kocsival, valami okból megveheti. (Az ötödik tulajdonosnál járunk papíron, pedig egy ember vezette összesen.)
Emberünk elhalálozik, az örökös eladja egy kereskedőnek, az eladja egy érdeklődőnek.
Ez történt az én kocsimmal, én vagyok hivatalosan a 8. tulaj, pedig igazából a 2.
Igen 4-es, ez az én autóm leírása is lehetne. 6 évese vettem. Hivatalosan én vagyok a 6. tulaj, miközben előttem új korától egyetlen használója volt az autónak.
A dolog ott sántít, hogy cégek általában nem igazán szoktak használt személykocsikat venni, sem használt kocsikat lízingelni. Kérdező, miért nem kérdezed meg attól, aki árulja, hogy mit tud erről? Lehet hogy van rá magyarázat. Mi is itt csak találgatni tudunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!