Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gépjármű lekérdezőn egy...

Gépjármű lekérdezőn egy autónak miért rögzítették ilyen gyakran a km óra állását?

Figyelt kérdés
Kinéztem egy autót, szép és jó állapotban van, szervízekről számlák vannak, stb. Viszont egy dolog aggaszt, miután lekérdeztem, azzal szembesültem hogy a km óra állás egészen 2012-től kb. évente háromszor-négyszer lett rögzítve, illetve többször volt kivonva az autó a forgalomból és már több mint 15 tulaj van rögzítve. Jelenthet ez valamit? Úgy terveztem, hogy átvizsgáltatom mielőtt megveszem. Létezik, hogy tényleg ilyen sok embernél megfordult már az autó, meg egyáltalán érdemes ilyen autót venni?

#autóvásárlás #autó, használtautó #gépjárműkereső, lekérdező #sok tulaj
2020. nov. 26. 14:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Műszaki vizsgánál, eredetvizsgánál és adás-vételkor is bekerül a rendszerbe a kilométeróra állás.
2020. nov. 26. 14:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Ahaa, akkor már csak az a kérdés, hogy miért volt szükség ilyen sok adásvételre...Lehet inkább meghagyom másnak.
2020. nov. 26. 14:50
 3/7 anonim ***** válasza:
NEM mindegyik volt adásvétel, a szervizeléseknél is feltüntetik.
2020. nov. 26. 14:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Hat megveszi a kereskedő, kb. két hét múlva megveszi egy cég, de ők lízingelik, ezért hivatalosan a bank a tulajdonos, aztán a lízing lejár, hivatalosan is a cég lesz a tulajdonos. A céget átnevezik, ez megint új tulajdonost jelent, aztán a dolgozó, aki eddig is járt a kocsival, valami okból megveheti. (Az ötödik tulajdonosnál járunk papíron, pedig egy ember vezette összesen.)

Emberünk elhalálozik, az örökös eladja egy kereskedőnek, az eladja egy érdeklődőnek.

Ez történt az én kocsimmal, én vagyok hivatalosan a 8. tulaj, pedig igazából a 2.

2020. nov. 26. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen 4-es, ez az én autóm leírása is lehetne. 6 évese vettem. Hivatalosan én vagyok a 6. tulaj, miközben előttem új korától egyetlen használója volt az autónak.

A dolog ott sántít, hogy cégek általában nem igazán szoktak használt személykocsikat venni, sem használt kocsikat lízingelni. Kérdező, miért nem kérdezed meg attól, aki árulja, hogy mit tud erről? Lehet hogy van rá magyarázat. Mi is itt csak találgatni tudunk.

2020. nov. 26. 16:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Természetesen már megkérdeztem, nem tudott rá konkrét választ adni, csak hogy nála mióta van...
2020. nov. 26. 17:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet, h mindenki szabadulni akart tőle.
2020. nov. 27. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!