Melyik a legjobb kezdő sportmotor?
Kezdő vagyok,sosem volt motorom, most nyárra lesz meg a jogsim rá és mindenképpen sportmotort akarok,semmi más (naked, túra,krossz) egyáltalán nem érdekel csak sport.
Kb 3000dollarig használtan mit ajánlotok?
Ha már kezdő motor..mi a véleményetek a 250es kínai viperekről? 20le alatt vannak igaz, viszont 300ezer körül vannak..légyszi segítsetek..az ára is sokat számít nálam mivel alig keresek heti 20-25ezret forintban
És ha 1 millió körül veszek 300as motrot azt ugye utána nehezebb eladni mert kis köbcentis,olyan árban már található 600as is..vagy nem tudom jó e a gondolatmenetem
Nem feltétlen jó a gondolatmeneted. Jó állapotú motort mindig fognak keresni, mindegy a mérete. Más is sportmotorral fog akarni kezdeni, más is 250-300-as kategóriát fogja nézni. Majd a jövőben, amikor megpróbálod eladni.
Én Kínában készült kínai motort nem vennék. Ezek általában koppintott motorok, de gyakran nem volt még meg a megfelelő műszaki tudásuk. Utóbbi években egyre jobbak, de alkatrészt rendszerint nehéz találni hozzá. Olyan motort érdemes venni, amiből van több is, így alkatrészek is akadnak.
Viper 250 r1, van belőle nagyon sok,jól néz ki és elég olcsó.. olyasmivel mi a helyzet? Megéri?
Még újonnan is nagyon olcsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!