Hermina M3 piros lámpánál mindig büntetnek?
Figyelt kérdés
Narancssárga volt a lámpa és megengedett maximális sebességgel jöttem. Buszos hirtelen le fékezett én ki kerültem és nem éreztem biztonságosnak a megállast. Ami kifért a csövön biztos piroson mentem már át. Kérdésem az mire számítsak. Soha nem volt szabály szegésem és ebben a szituációban azt éreztem ez a helyes döntés...Egyből ahogy atertem az jutott eszembe olvastam, hogy ott van teszt üzembe egy ilyen kamera. Mindig aktív és automata vagy esélytelen, hogy büntetés nélkül ezt megúszom?2020. dec. 8. 08:13
21/30 10 deka farhát válasza:
Akárhogy csűröd, itt te voltál a béna. Ha nem volt időd és helyed megállni a busz mögött, nem tartottad a követési távolságot. Ha volt helyed átsorolni a külső sávba, lett volna helyed megállni is 50-ről, mert ugye annyi ptt a megengedett.
Amúgy milyen szín az a narancssárga?
22/30 10 deka farhát válasza:
Egyébként szép manőver lehetett, csak az alábbi hibákat követted el:
- nem megfelelő követési távolság tartása
- jobbról előztél
- egyenesen haladtál tovább a kanyarodósávból
- és mindezt a piroson át. Remélem, mindet értékelni fogják a rendőrségen, mert balesetveszélyes, ahogy vezetsz.
23/30 10 deka farhát válasza:
Egyébként meg ha piroson mentél át, akkor lett volna időd megállni is, épp elég ideig volt sárga a lámpa.
24/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő válaszokat és a megoldásokat. Amikor hirtelen kell mérlegelni nem a legjobb döntés születik hanem a baleset elkerülése. Akkor úgy döntöttem ez a helyes megoldás. Inkább a bamba birkáktól kell tartani és akik az utak királyának képzelik magukat. Nem szoktam száguldozni és a sárgán még át csúszok az egyetlen bűnöm ami Pesti viszonylatban érthető. Reggel 5p késés is Budára átérve már Fél óra hátrányt jelent. Soha nem szoktam sárgán át csurogni és akadályozni a forgalmat, ha nem férek már be. Előre belátható volt, hogy senki nem jött és meglepődtem már orral szinte bent satu fékezésre. Nem arra készültem, hogy megáll a mozgásából erre következtettem. Eddig BKK tartozó járatot nem láttam m3 felé menni. Arra gondoltam már utólag, hogy elrontotta a sávot, mert jobbra szoktak ott elmenni. Röpke 1mp alatt ezt találtam ki. Mindig figyelem ki van mögöttem és a keresztező sávokat. Eszembe nem jutott volna a manőver, ha nem tudom, hogy körülöttem milyenek az "erő viszonyok"
2020. dec. 8. 19:42
25/30 anonim válasza:
90 nap múlva írd meg mi lett a dogból jóó?
UI, Nem lesz semmi semI
27/30 A kérdező kommentje:
....
2020. dec. 22. 15:30
28/30 A kérdező kommentje:
Azóta nem járok arra, rossz az időzítése a lámpának.. Vagyis nem rossz hanem nem megszokott. Sokkal rövidebb a sárga piros, mint általában. Azóta 3x piroson mentem át. Azóta elkerülöm ezt a kereszteződést.
2020. dec. 22. 15:33
29/30 anonim válasza:
Szerintem a gonosz buszos állítja át mindig a lámpát, amikor látja, hogy te arra mész.
30/30 A kérdező kommentje:
Tényleg úgy érezem, azóta Rákospalota felé járok. 3. Eset amikor volt még mondtam is a mellettem ülőnek, hogy te Hermina felé akarsz vinni? Kérdezte miért. Múltkor itt mentem pirosba és be voltam szarva, hogy meg büntetnek erre másnap megint bele mentem a pirosba. Sár. piros paf 3x. Feladom többet nem jövök erre.
2020. dec. 22. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!