Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hermina M3 piros lámpánál...

Hermina M3 piros lámpánál mindig büntetnek?

Figyelt kérdés
Narancssárga volt a lámpa és megengedett maximális sebességgel jöttem. Buszos hirtelen le fékezett én ki kerültem és nem éreztem biztonságosnak a megállast. Ami kifért a csövön biztos piroson mentem már át. Kérdésem az mire számítsak. Soha nem volt szabály szegésem és ebben a szituációban azt éreztem ez a helyes döntés...Egyből ahogy atertem az jutott eszembe olvastam, hogy ott van teszt üzembe egy ilyen kamera. Mindig aktív és automata vagy esélytelen, hogy büntetés nélkül ezt megúszom?

#büntetés #autó #Atutópálya
2020. dec. 8. 08:13
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Cumi
2020. dec. 8. 08:46
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem érezted biztonságosnak a megállást, magyarul nem tartottál megfelelő követési távolságot a busz mögött. Lehet, hogy helyes döntésnek tartottad, de nem volt az. 30 napon belül kiderül, hogy megúsztad-e.
2020. dec. 8. 08:48
 3/30 anonim ***** válasza:
51%

Írd ezt be rendőrségre és nem küldenek büntit.

Komolyan próbáld meg

2020. dec. 8. 08:51
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Egy lámpát nem max sebességgel közelítünk meg.
2020. dec. 8. 09:44
 5/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat is. Akkor hogyan, ha nem a megengedett sebességgel? Abból szokott baj lenni aki 30 át csurog a kereszteződésben. Nem számítottam rá, hogy be satuzik narancsra.
2020. dec. 8. 10:00
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha egy busz megy előttem és látom hogy lámpa van ami egy ideje már zöld akkor az a minimum, hogy nem megyek a seggébe, már csak azért is mert akkor látni se fogok túl sokat, hogy mi történik előtte.
2020. dec. 8. 10:03
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Minek előzöl ha nem tudod mire számíts? HE??🤦‍♀️
2020. dec. 8. 10:05
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem tudott megállni és áthúzta másik sávba és úgy robogott át a piroson. Tipikusan az a fajta ember lehet, aki nem nagyon látja meg a többi közlekedőt, azért hivatkozik arra, hogy a sárgánál akkor nem állunk meg ha biztonságosan nem tudunk. Ez viszont arra nem vonatkozik, hogy ha előttünk még van valaki...
2020. dec. 8. 10:13
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy külső szemlélő számára csak annyi látszott, hogy a büdösparaszt a sárgánál megálló busz mögül kivágódik és átrongyol.
2020. dec. 8. 10:13
 10/30 A kérdező kommentje:
Nem előztem. Ahogy az előttem szóló is írta. Busz mögött jöttem a megengedett sebességgel. Narancsra váltott a lámpa le fékezett én áthúztam az üres sávba és nem le fékeztem hanem nagy gázzal még átnyomtam. Piros jelzés lett ahogy átmentem a lámpán.
2020. dec. 8. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!