Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hermina M3 piros lámpánál...

Hermina M3 piros lámpánál mindig büntetnek?

Figyelt kérdés
Narancssárga volt a lámpa és megengedett maximális sebességgel jöttem. Buszos hirtelen le fékezett én ki kerültem és nem éreztem biztonságosnak a megállast. Ami kifért a csövön biztos piroson mentem már át. Kérdésem az mire számítsak. Soha nem volt szabály szegésem és ebben a szituációban azt éreztem ez a helyes döntés...Egyből ahogy atertem az jutott eszembe olvastam, hogy ott van teszt üzembe egy ilyen kamera. Mindig aktív és automata vagy esélytelen, hogy büntetés nélkül ezt megúszom?

#büntetés #autó #Atutópálya
2020. dec. 8. 08:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Mond a kamerafigyelőnek, hogy ne jelentsen.
2020. dec. 8. 10:18
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Úgy kell a lámpát megközeliteni hogy ha bármi adódik , megtudj állni.

Nincs olyan hogy max sebességgel kell közlekedni.

Nem tudom ezt érted?????

2020. dec. 8. 10:49
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Gyanítom akkor a záróvonalat is átlépted, mert emlékeim szerint a lámpák előtt pár méterrel fel szokták festeni.
2020. dec. 8. 13:46
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Beszívtad több szabályt szegtél.
2020. dec. 8. 13:49
 15/30 anonim ***** válasza:
Mutasd az elágazást, dobj linket.
2020. dec. 8. 13:50
 16/30 A kérdező kommentje:
Pillanat és elküldöm. Mint mondtam ahol forgalom engedi a maximális megengedett sebességet kihasználva közlekedik egy átlag autós. Nem gyors hajtás volt. Esett az eső csúszós volt az út és a buszos kB 10 km/h mehetett kevesebbel mint én. Gondoltam nem előzöm be lámpa előtt. Naramcsra váltott amikor be értem és abban a pillanatban satu féket nyomott. Mire lassítotottam át soroltam kövér gázzal tovább jöttem arra piros lett így már a lámpa. Nem érzem úgy, hogy elvetemült autós módjára közlekednék, vagy paraszt lennék. Belvárosban a forgalom így halad, hogyha nincs bent ragadás akkor még át lehet slisszolni. Alig voltak az utakon és nem tartottam indokoltnak, hogy a buszos ilyen időben telibe tapossa a féket narancssárgára. Borzasztó gyorsan történik ilyenkor minden és meg sem fordult a fejemben, hogy le fékezzek. Ha így történik buszt még kikerultem utána tudtam volna csak és a keresztezodesbe csúszok, állok meg. Úgy ítéltem akkor meg, hogy jobb döntés áthaladni. Engem az érdekel, hogy ott van, vagy egyáltalán van BP lámpát figyelő kamera ami automata. (nem fogok mentséget) keresni, ha büntetést kapok, mert szabály az szabály. Úgy érzem lehettem volna körül tekintőbb, hogy előtte ki előzöm és úgy megyek át átlépve a sebesség határt vagy meg sem kísérlem busz mögött az áthaladást.
2020. dec. 8. 16:26
 17/30 A kérdező kommentje:
Hermina út & Állatkerti krt. Kereszteződés
2020. dec. 8. 16:31
 18/30 anonim ***** válasza:

Kós Károly stny.

[link]

2020. dec. 8. 16:37
 19/30 anonim ***** válasza:
Hol volt itt a helyzet , honnan hová?
2020. dec. 8. 16:38
 20/30 A kérdező kommentje:
Kós Károly stny. Kacsóh Pongrácz felé. Egyenesen akartam haladni és a jobbra kanyarodóba húztam el a kocsit amikor be satuzott ahonnan tovább hajtottam az eredetileg egyenesen haladó sávba.
2020. dec. 8. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!