Van még rajtam kívül olyan, aki utál vezetni?
Figyelt kérdés
Nem tudom, egyszerűen utálom a forgalmat, félelemmel tölt el, ha a vezetésre gondolok. Valahogy nincs érzékem hozzá. 2 éve van jogsim, már megbántam, hogy ennyi időt és pénzt rááldoztam. Más is van így ezzel?2020. dec. 6. 19:53
1/16 anonim válasza:
Vannak nyílván. Ha nem feltétlen muszáj, ne vezess.
2/16 anonim válasza:
Nem vagy olyan egyedi hópihe, mint gondolod.
4/16 anonim válasza:
Sok ember van, akinek a vezetés egy kötelezően elvégzendő feladat és semmi örömüket nem lelik benne. De olyat is ismerek jó párat, akik megszerezték a jogsit, de szinte soha nem vezettek, mert nem mernek.
5/16 anonim válasza:
Én pont hogy nagyon szeretek vezetni. Ehhez kell egy kis érdeklődés efelé és jól összerakott autó. Nem kell új meg szép stb., hanem élvezetes legyen vezetni. Az én régi toyotám ilyen.
6/16 anonim válasza:
Anyám ilyen. Stresszes lesz attól is, hogy egy egyenes úton szembejön valaki... nem is vezet sokat. Van ez így.
8/16 anonim válasza:
Időnként nincs semmi kedvem hozzá. Pl. amikor sokadszorra én viszem a haverokat buliba. Fárasztó este vezetni. A másik meg a dugózás.
De mondjuk én 17 éve nyomom.
9/16 anonim válasza:
Szeretek, ezért is csináltam B,C,A,D kategóriákat. Abból a D-t az állam fizette, többi saját finanszírozás.
10/16 anonim válasza:
Én sem szeretek vezetni.Egyszerűen már bele fásultam.20 évig voltam sofőr,ezért már nekem nyűg a vezetés.Vettem magamnak egy 200le.-s autót,mert ebben nagyobb kedvel ülök bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!