Mért nem tudok Suzukimon kívül más autót vezetni?
Családban van egy ugyan olyan autó mint az enyém, de képtelen vagyok vezetni, mindig lefulladok, rángatom vagy épp szétpörgetem a motort.
Van még egy, egy Fiesta, azzal is ugyan úgy vagyok, lefulladok vele, rángat ha váltok. Szóval egy kínszenvedés ha épp nem áll rendelkezésemre a autó, pedig a nyáron nem fog.
Állandóan gyakorlok velük amikor csak tehetem, de soha nem sikerül normálisan hiba nélkül mennem velük.
Pedig át kéne ülöm a Fiestába mert kihíztam a Suzukimat .
Ha tényleg kihíztad, akkor nehezebb a jármű kezelése...keress egy ugyanilyen suzukit, csak automatában...ég és föld a különbség...
nekem az van, tudom..
Talán azért, mert nem tiszteled másnak a kocsiját...
Ha más autót vezetek én se figyelek a pörgetésre, stb, kicsit jobban nyomom.
Egyébként nem tudom a Fiesta mennyire jó ha kihíztad a suzukit... Szerintem semmivel.
Én az összes kis kocsit kihíztam, csak nagyobb autókba férek el rendesen, mert útban lenne a hasamnak a kórmány.
Én úgy tapasztaltam a BMW-k be nem férek el, akárhogy állítom a kórmány csak az 5, vagy 7-esben Audikban viszont több a hely belül.
Amúgy javasolnám, hogy automata kocsit vegyél, meg valami nagyobbat.
Annyit elfelejtettem írni, hogy nem biztos hogy te nem vezetsz jól mert vezettem új suzukit és mikor kettesbe felengedtem a kuplungot elkezdett az egész autó rángatni mikor a gázra léptem, szóval kb 3000 ig kellett pörgetnem 1 be aztán 2 be, és ott meg nekem is rántot kicsit mikor felengedtem a kuplungot. Talán nem bírt el engem az autó, vagy nem tudom, de vezettem ignist, annak valahogy finomabb volt a kuplungja, igaz kínszenvedés volt vezetnem, mert le kellett nyúlnom a váltóhoz, én meg fent ültem a plafonon mert nem lehetett az ülést lejjebb tenni..
Autója válogatja milyen a kuplung, illetve az is lehet hogy ezek a kis kocsik nem bírják el egy 'termetesebb' ember súlyát alacsony fordulaton. 900 kg kasztni azért megérezheti.
Ismerősömnek még egy 530d is kidobta gyakran a check engine lámpát, pedig ő 150 kg, és ő nyomja is neki a gázt, nem hagyja ellustulni az autót.
Nekem 3000-res benzines autóm bőven elbír engem még ha 50-el megyek 5. fokozatba is, nem kell vissza váltani.
Automata fóbiám van, ha elromlik a gyatyust ráfizetem.
Pont az a baj, hogy nagyon tisztelem a többi autóinkat és tudom, hogy ha baj van akkor az a én saram. Apumnak jó a Suzuki pedig picit nagyobb nálam, gond nélkül vezeti az összeset.
Szerintem marad a BKV... pedig imádok vezetni. Csak nem tudok, de ez egy másik téma. Köszönöm a válaszokat. Fel lettetek pontozva.
jaj neee...méghogy nem bírja el az autó?..jéééézusom..kispolákban is ül százkilós ember, aztán megy mint a szél..
azért nem kellene ennyire eltorzítani a méreteket...az ülések állíthatóak, esetleg a kormány is..
nekem a nagy hasam miatt van kétajtós szwiftem, állítható az ülés, akár süllyeszthető is, és a kormány is emelhető..
beférek, és totál kényelmes..megy mint a hasmenés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!