Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Másnak is volt ilyen problémáj...

Másnak is volt ilyen problémája, mikor vezetni tanult?

Figyelt kérdés
Nagyon izgulós, görcsölő és szorongó típus vagyok minden nagyobb kihívás előtt. Ma volt az első vezetés órám rutinpályán, de katasztrofálisan sikerült. Az oktatóm megjegyezte, hogy miért nem érkeztem előbb ő már 10 perce vár. Igen csakhogy én időben érkeztem mert negyedre volt megbeszélve. Utána mondta, hogy ne vágjam le úgy a csomagtartót, ajtót. Meg, hogy uu nem vezettél még soha? Megtaníthatott volna a bátyád elindulni megállni. Annyira türelmetlen volt hozzám, mert fáradt volt én meg tisztára görcsöltem, izzadt a tenyerem. Mondta, hogy vegyek kesztyűt abba kell vezetnem, mert a kormánynak ez nem jó. Annyiszor lecseszett, hogy ez nem jó az nem jó. És mondta, hogy nem baj, Karácsonyra meglesz talán a jogsid. Nagyon nem tetszik neki, hogy ilyen zárkózott, izgulós vagyok. Más is ilyen? Másnak is kellett kesztyűt húzni? Hogy lett meg a jogsitok?
2016. jún. 10. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan húzz kesztyűt. Ted Mosby is kesztyűben vezet, na meg a balesetek nagy részében a sofőrön nem volt kesztyű. Másrészt meg mire való a kesztyűtartó!?
2016. jún. 10. 16:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Válts oktatót!
2016. jún. 10. 16:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Válts oktatót,megvan hozzá a jogod ingyen!

Na meg ez a lényege a tanuló vezetőnek,hogy elvileg : nulláról indul ott mindenki.

2016. jún. 10. 16:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt mondanám, hogy válts oktatót inkább.

Az alapból nem probléma, ha lecsesz téged, hogy ez se jó, meg az se jó. De ha emberileg is idióta, akkor nem éri meg vele tanulnod, mert elveszi a kedved a tanulástól, és mindentől. A suliban ahová jársz tanulni, keress meg valakit, és csak szimplán mond, hogy ha lehetséges, akkor szeretnél más oktatót kérni.

Ha kérdezik, hogy miért, nyugodtan mond el, hogy úgy érzed, hogy emberileg türelmetlen veled, és elveszi a kedvedet a tanulástól.

Elsőre én is egy idiótát kaptam, az a csávó konkrétan más vezetőkkel, meg biciklistákkal ordibált miközben vezettem... Néha velem is, de az kevésbé zavart.

Utána mellette rutinon meg is buktam, akkor kértem egy másik oktatót, és nagyon örülök, hogy vettem a bátorságot, és váltottam. Egy lényegesen szimpatikusabb emberhez kerültem, aki tényleg sokmindenre megtanított.

Utána át is mentem mindenből szépen sorban.

2016. jún. 10. 18:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Te (vagy szüleid) fizetsz érte, hogy tanítson. Ha bunkó parasztként viselkedik, válts oktatót.

Nem nagy dolog, az iskolában szólsz és adnak mást.

2016. jún. 10. 22:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Az az oktató aki a kocsija miatt aggódik (nem jó a kormánynak az izzadtság...lol) az nem profi. A profi tudja hogy a kocsija munkaeszköz és bizony el fog használódni a kenyérkereső tevékenység során. Ez olyan mintha az autószerelő nem fogná meg olajos kézzel a csavarhúzót mert az árt a csavarhúzó nyelének...
2016. jún. 11. 08:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is izgulós vagyok elég rendesen, és én is izgultam az első pár vezetés órámon de mivel nagyon rendes jófej oktatóm volt így ez az izgulás elmúlt pár óra után, na meg az első pillanatban ahogy elindultam, meglepődött az oktató, hogy milyen szépen tudok elindulni, tehát innentől nem volt gond. Persze otthon gyakoroltam elötte az elindulást megállást stb, ez nagyban segített, na meg, hogy nagyon szeretek vezetni, és oda figyelek az autóra, feleslegesen nem forgatom stb. Tehát a kuplung érzése a legfontosabb ha az megvan akkor gyerekjáték az egész.
2016. jún. 19. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!