Másnak is volt ilyen problémája, mikor vezetni tanult?
Válts oktatót,megvan hozzá a jogod ingyen!
Na meg ez a lényege a tanuló vezetőnek,hogy elvileg : nulláról indul ott mindenki.
Én is azt mondanám, hogy válts oktatót inkább.
Az alapból nem probléma, ha lecsesz téged, hogy ez se jó, meg az se jó. De ha emberileg is idióta, akkor nem éri meg vele tanulnod, mert elveszi a kedved a tanulástól, és mindentől. A suliban ahová jársz tanulni, keress meg valakit, és csak szimplán mond, hogy ha lehetséges, akkor szeretnél más oktatót kérni.
Ha kérdezik, hogy miért, nyugodtan mond el, hogy úgy érzed, hogy emberileg türelmetlen veled, és elveszi a kedvedet a tanulástól.
Elsőre én is egy idiótát kaptam, az a csávó konkrétan más vezetőkkel, meg biciklistákkal ordibált miközben vezettem... Néha velem is, de az kevésbé zavart.
Utána mellette rutinon meg is buktam, akkor kértem egy másik oktatót, és nagyon örülök, hogy vettem a bátorságot, és váltottam. Egy lényegesen szimpatikusabb emberhez kerültem, aki tényleg sokmindenre megtanított.
Utána át is mentem mindenből szépen sorban.
Te (vagy szüleid) fizetsz érte, hogy tanítson. Ha bunkó parasztként viselkedik, válts oktatót.
Nem nagy dolog, az iskolában szólsz és adnak mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!