Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az Audikat tényleg olyan...

Az Audikat tényleg olyan unalmas vezetni?

Figyelt kérdés
Miért veszik őket, akkor olyan sokan? Nem egy R8-ra gondolok, hanem mondjuk A4 vagy A6.
2016. jún. 3. 17:29
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Tényleg. Nincs az a jóleső izgalom, mint a Trabidnál, hogy vajon ma is beköpi-e a gyertyát.
2016. jún. 3. 17:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Az Audikat jó vezetni. Csak a nagyokosok jönnek azzal, hogy minden, ami nem BMW, gagyi, és semmi élmény nincs a vezetésében. Annyi a titok, hogy jól kell vezetni. Még a legunalmasabb autóban is jó ülni, ha van hozzá egy jó sofőr.
2016. jún. 3. 17:48
 3/9 Koaxk Ábel ***** válasza:
70%

"Az Audikat jó vezetni. Csak a nagyokosok jönnek azzal, hogy minden, ami nem BMW, gagyi, és semmi élmény nincs a vezetésében. Annyi a titok, hogy jól kell vezetni."

Ezt így megálmodtad? Vagy van mögötte tapasztalat is...

Én Audi-ból ültem át BMW-be és azt azért nem mondanám, hogy unalmas egy Audi-t vezetni, de a BMW lényegesen sportosabb és ezáltal vírgoncabb is, aki ezt cáfolja, annak nincs tapasztalata ezen a téren a két márkát összevetve!

2016. jún. 3. 18:18
 4/9 anonim ***** válasza:
36%
Azt tudom, hogy BMW-t jobb vezetni, de attól még az Audiban is van élmény. Van mögötte tapasztalat is.
2016. jún. 3. 18:54
 5/9 anonim ***** válasza:
44%
Nem, csak a BMW-sek dumája, hogy oltsák az Audit. Azt szokták mondani, hogy az Audi "tolja az orrát" kanyarban. Amiben van is igazság, de legalább az Audival ha kicsit szélesebben is, de beveszek bármilyen kanyart. Míg a híres BMW-vel keresztbe álltam, mint a sz*r, mikor egy kicsit nagyobb sebességgel mentem, mint kellett volna. És az Audikon is nagyon precíz fék, váltó és kormány van, tehát lehet velük nagyon menni, kényelmesen.
2016. jún. 3. 20:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem a kocsi volt ott kevés, hanem más...
2016. jún. 4. 02:04
 7/9 A kérdező kommentje:

Erre itt az új teszt :D

[link]

2016. jún. 4. 09:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Tudom, tipikus újságírós fröcsögés, akik Porsche 911-el meg Ferrarival szaladgálhatnak, aztán azt várják el az Auditól is. Közben meg az átlagember aki megveszi, azt várja el, hogy ne rázzon, két újjal lehessen kormányozni, stb. Ezek nem férnek össze a sportossággal. És az Audi tényleg ilyen, írtam fennebb is, hogy megfogod 2 újjal a kormányt, be is veszel vele bármilyen kanyart, tehát nem kell ide BMW. De nem ad annyi élményt, és lehet pont nem is az élmény érdekel, hanem az hogy bevegyem azt a kanyart. Ennyi.
2016. jún. 4. 11:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát unalmasabb vezetni mint egy BMW-t tehát szerintem ha a vezetési élményt nézzük és az audi-bmw-merci hármast akkor nyilván BMW-t vennék ha a vezetési élményt nézzük. Ja bocsi bármit nézünk akkor is a BMW-t venném :D
2016. jún. 19. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!