Napi 200 km-es ingázáshoz keresek megbízható használt autót. Mindegy, hogy dízel vagy benzin, keveset egyen és ne kelljen havi 100-et kiadni javításra, mert unalmas. Tanácstalan vagyok, merre induljak?
Volt már 7 éves passat tdi, romokban van szinte mindent kellett rajta cserélni 4 hónap alatt, szerintem megbízhatatlan és sokat eszik. Peugeot detto.
Köszi a válaszokat :)
Én az Opel G astrát is merem javasolni, nincs velük nagy probléma, ha jó fogyasztást akarsz akkor a dízelt javaslom de ha dízel akkor inkább az Isuzu motorost keresd mert jóval tartósabb mint a német dízel, de ezek közt a benzinest is dicsérik. Az alkatrész nem vészesen drága hozzá, még bontóban is találni hozzá bármit ami kell.
A Suzuki Swift sem egy rossz autó, sokan dicsérik őket és szintén olcsó hozzá minden ami kell, bár kasznijuk nem a legtartósabb de ha vigyázol rá akkor azzal 10-15 évig is elautókázol. Egyedül annyi hátrányuk van hogy a csomagterük elég kicsi ha sok dolgot vinnél arra nem a legalkalmasabb választás.
De még a Fordot is szívesen merem javasolni leginkább a focust és a mondeot azokkal sincs akkora baj, olcsó fenntartás, baráti a fogyasztása.
Opel esetén még az F astrát is merem javasolni igaz már öreg autónak számít de ha ki fogsz egy jól karbantartott, fajtát akkor azzal jó ideig gondod nem lesz.
igen, az utak csak rommá tört szwiftekkel vannak tele.. tehát azt ne vegyél..bármi más jobb.
...bár huszonegy év alatt a negyedik(új) szwiftem van, még nem kellett javítani egyiket sem...sem az árokból kihúzni, sem kikalapálni..még a műszakikon sem bukott meg egyik sem..
tehát ezt ne..
Én is majdnem ennyit ingázok Pécs és Budapest között.
Erre a célra egy Isuzu motoros dízel H Astrát vettem. A mai napig ezt használom. Az M6-oson a tempomatot 140-re rakva 5,5-6 literrel elvan. De spórolósan a külső sávban elcammogva 5 liter alatt fogyaszt. A motorral, futóművel sok gondom eddig nem volt, pedig km van már benne rendesen.
Mondjuk ma már lehet hogy valami újabb technikát vennék. De ez attól is függ, hogy mennyi rá a kereted. 1,5M körül szerintem értelmes választás lehet.
Toyota Avensis 1.8 benzin
Nagy, biztondágos, keveset eszik és menni is bír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!