Autòt akarok venni 400k Ftbòl. Miből tudok válogatni?
Figyelt kérdés
Kikötèsek: Nem régebbi 15 èvnèl, min 140LE, benzin/diesel mindegy, 5 ajtós, valamennyi rakhely kb 4 nagyobb utazò csomag. Extrànak klíma ès central lock,semmi màs csak fűtsön zenèljen, meg vilàgitson. Ne egyen többet 7 liternèl. Kb ennyi most.2020. dec. 1. 17:09
51/54 A kérdező kommentje:
Nézd meg az oldalt amit írtam, írj be valami normális autó vagyis nem egy ferrarit vagy hasonlót. Amit ott látsz az az ár, nincs átírási díj ha van az autónak V5 dokumentuma, nincs áfa etc. Kötsz egy biztosítást, kb 5 perc és befizeted a road taxot az interneten aztán mehetsz is ahova akarsz azonnal
2020. dec. 1. 20:32
52/54 anonim válasza:
De te továbbra sem érted, hogy az az angol piachoz igazodik, ez meg a magyarhoz? Teljesen mások a szabályozások, ami miatt a használtautó piac is teljesen máshogy alakul. Nincs értelme összehasonlítgatni a kettőt, mert ebből az erőből megnézhetnéd, hogy Szingapúrban mi a helyzet, aztán rácsodálkozhatnál arra is. Felesleges.
53/54 A kérdező kommentje:
Valóban micsoda rongyrázás ez... A piacot a vásárlók alakítják. Itt igazából nem a UKról lenne szó, mivel nagyon kevés britt autó van az utakon ott, hanem azon, hogy a behozott autókat mennyivel drágábban adják el nektek mint amennyit érnek valójában, legyen az bármelyik nyugat európai országból. A mentalitásom pedig bármennyire is tünik annak nem "magyar". Nem a megosztás a célom, nekem ebből semmi jó nem származik és nem is érdekel. A kérdés azért provokatív, hogy válaszoljanak rá, mert tudom mennyire ugranak ezekre. Tapasztalataim alapján a magyarok nagyon beszűlültek, én csak próbáltam megmutatni nektek, hogy lehetne dolgokat máshogyan is, csak akarni kéne, meg persze egyszer egyesülni valami mellett de gondolom ez számotokra lehetetlen
2020. dec. 1. 20:42
54/54 anonim válasza:
Hát ha a vevők árazzák be a piacot, akkor lehet arról szó, hogy itt az autó és főleg az, hogy külföldről hozták, státuszszimbólum.
Itthoni méretekhez egyáltalán nincsen szükség autóra, az egy luxuscikk.
Az ár az még dicsekvési alap is lehet, hogy milyen drágát vett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!