Autòt akarok venni 400k Ftbòl. Miből tudok válogatni?
Figyelt kérdés
Kikötèsek: Nem régebbi 15 èvnèl, min 140LE, benzin/diesel mindegy, 5 ajtós, valamennyi rakhely kb 4 nagyobb utazò csomag. Extrànak klíma ès central lock,semmi màs csak fűtsön zenèljen, meg vilàgitson. Ne egyen többet 7 liternèl. Kb ennyi most.2020. dec. 1. 17:09
31/54 A kérdező kommentje:
Nem mese, nézz utána. Autó àra £900, èves biztosítás £1200 ("bónusz mentes"). Szervízköltsèg kb ugyan az.
2020. dec. 1. 19:21
32/54 anonim válasza:
És akkor most ezt a kérdést minek írtad ide ki?
33/54 A kérdező kommentje:
Mert nem MO èlek egy ideje. Kíváncsi voltam mit lehet ennyiért kapni ott, és elég szomorú a helyzet
2020. dec. 1. 19:23
34/54 anonim válasza:
Büszke lehetsz magadra, hogy a nagy UK-ban ilyen sokra vitted, hogy 15 éves autóval jársz...
Amúgy a nyugati országokba azért olcsóbb a használt autók, mert drága a szerviz, így mindenki szabadul tőlük. Cserébe jobbak a banki konstrukciók.
35/54 anonim válasza:
Azt azért elárulhatnád hogy milyen autó az mégis mert már kíváncsi vagyok
36/54 anonim válasza:
#35 Odáig már nem ment a fantázia, hogy a márkát, típust is kitalálja......
37/54 anonim válasza:
Megmutatod azt a weboldalt, ahol ilyeneket lehet venni?
38/54 A kérdező kommentje:
Fiat Bravo 2 1.4Tjet 2007 150le
2020. dec. 1. 19:33
39/54 anonim válasza:
De nem tiltották még ki ott minden városból a dízelautókat?
Mert nálunk nem.
És ha ott igen, akkor megvan a magyarázat, ott mire mész egy minden városból kitiltott autótipussal, amire már talán 5 év múlva műszakit se adnak?
40/54 A kérdező kommentje:
Meg. Több is van, de én helyben vettem. Gumtree a neve az oldalnak, kb helyi jófogás. Ha tudod hogy mire kell figyelni kifogyhatatlan dolgokat főleg ha nem bánod hogy utazni kell
2020. dec. 1. 19:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!