Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol, melyik cégnél érdemes...

Hol, melyik cégnél érdemes egy teljeskörű àllapotfelmèrèst vègeztetni?

Figyelt kérdés

Egy egyszerű skoda rs II octaviaról lenne szó.

Nem olyan rég került hozzám, de szeretnék egy atvizsgàlàst, hogy mi várható a közeljövőben.illetbe nagysàgrendelig mennyibe kerül egy ilyen művelet? (Szeged)

jan. 7. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:
43%
Bármelyik szerelőhöz odamész, hogy szeretnél egy átvizsgálásra időpontot és elmész az időpontra. Ha nem ingyen csinálják, akkor fél óra munkadíjat kérhetnek el, ami 5-10 ezer ft körül van.
jan. 7. 22:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Látatlanba mondom, folyik a főtengelyszimeringnél az olaj, és ki akarja cserélni. 600e ft.

De ha nem cseréled ki, akkor is 1 év múlva eladod.

Aztán az se biztos, hogy kicseréli, ha kifizetted.

Amúgy igen, mindegy hova viszed, elkér érte 1 munkaórányi összeget.

jan. 8. 08:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Kérdés, mit takar nálad a teljes átvizsgálás. Én is elvittem vásárlás után a kocsit. Egy olajcserével indítottam, emellé nekem egy délelőtt alatt ingyenesen átnézték és utána tájékoztattak, hogy mit kellene majd a közeljövőben javítani/cserélni. Nem találtak rajta semmilyen drasztikus dolgot, kezdődő lengéscsillapító probléma, de ráérek megcsináltatni majd idén. Megcsináltattam rögtön, legyen rendben az autó.

Viszont mivel hibakódja stb nem volt, egy ilyen átvizsgáláson meg nem kapják elemeire az autót, így most jól megszívtam, mert pár hónap után derült csak ki, hogy motorikusan valami nagyon nem kerek vele...

Az biztos, hogyha legközelebb, majd évek múlva lecserélem ezt a kocsit, akkor a következő kiszemeltet rögtön el fogom vinni egy olyan átvizsgálásra, ami kifejezetten az autóra típusára szakosodott és elvégeztetek rajta méréseket is, hogy a motor állapotáról is legyen egy képem. Inkább kifizetek érte pár 10ezer forintot, minthogy később szívjak vele, mint a mostanival...

jan. 9. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!