Miért lettek a romák kedvencei az opel astra f-ek? Miért van a többségnek amik még megmaradtak roma tulajdonban?
Figyelt kérdés
tegnap 22:11
2/12 anonim válasza:
Ez a típus ért mostanra oda hogy hullik szét szinte mind és fémhúszasokért hozzá lehet jutni. Meg vesznek kettőt-hármat aztán összetákolnak egy még működő példányt.
3/12 anonim válasza:
A szakadt régi autókat kedvelik vagy a 20-on éves prémiumokat...
Én láttam már Volvoban is cigókat, ami rosszul esett mert nekem is Volvom van... Igénytelennek igénytelen autó is való...
4/12 anonim válasza:
Azért mert nagyon olcsó alapból is, főleg ha még a tesók csak hajtották, na akkor egy bérlet áráért meg lehet venni. Amúgy a nagyrészük már bontószökevény, közútra alkalmatlan.
5/12 A kérdező kommentje:
Láttam múltkor olyat,hogy ajtó nélkül közlekedett a roma fiú . Ment fóliáért. Megkérdeztem tőle hová megy . Remélem tudjátok mit jelent a fólia. Megkérdeztem azt is,hogy ezen az opel astra f-en hová lett az ajtó? Belémented aztán lekellett venni nem lehetett kinyitni és beszállni . Ezért vastelepen van már azóta az ajtó. Falun vagyok kis 3000 ezres semmilyen helyen.
tegnap 22:54
6/12 anonim válasza:
Nem tudom hol laksz, felénk azért igényesebbek ők, X5, S Merci, A8.. ha ilyenekbe belenézel és ebben semmi előítélet nincs, etnokultúrálisan meg lehet különböztetni, zene, közlekedési morál(hianya),amennyiben elhagyja autóját úgy pedig a verbális közlési mód különböztethető meg, ebből nyílvanvalóan leszűröm, hogy nem egy pl. benzinkut-kezelő munkakört lát el
7/12 anonim válasza:
Felénk se láttam még F Astrában romákat. De ettől még lehet, hogy előfordul. Feltételezem nem patika állapotú, restaurált példányokat hajtanak. A 2000-es, 2010-es években ilyen özönvíz előtti szakadt Asconákban meg hasonlókban láttam őket. Nem kell hozzá nagy okosság, hogy miért: Öreg autó, ezeket tudják olcsón megvenni a vasazásból összegyűjtött pénzen. A Ladák már kikoptak, ami vasazáshoz, meg a pereputtyot beültetni alkalmas méretű autó, legolcsóbban ezek maradtak. De a kikupálódottak valóban inkább ex-prémim autókat hajtanak.
8/12 anonim válasza:
Hát van amelyik jócskán benézi, és bepróbálkozik egy hasonló árkategóriájú peugeottal, clióval, corsa, stb hulladékokkal.
Az f astra az csak megy meg megy, még szétrohadva is elmenne sokáig, ha nem kellene múszakiztatni. Mindenhol rohad, csak a futómű felfüggesztésénél nem nagyon. A hátsó lengéscsillapító szokott néha kirohadni fent, de kb egy 15 perces lakatosmeló.
9/12 A kérdező kommentje:
borsodba,szabolcsba,heves és jásznagykun szolnok megyébe tessék elmenni . Ott miket csinálnak a romák. Nekem mindegyik megyében van rokonságom,barátom és szoktam ebbe a 4 megyébe menni. A kocsi rohad alattuk sok esetben. Olyanok az f astrák (nem mindegyik ami náluk van) mint egy szivárvány. Összerakott elemekből áll. Kicsit több mint a fele piros a maradék más színű. Összelegózzák őket.
ma 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!