Miért lettek a romák kedvencei az opel astra f-ek? Miért van a többségnek amik még megmaradtak roma tulajdonban?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 22:11
11/15 anonim válasza:
Nagyon egyszerű a válasz.
A régi olcsó autók közül az F Astrák maradtak meg, mert sok volt belőlük és jók voltak, megbízhatóak és olcsón fenntarthatóak, jó hírüek.
Innentől kezdve ha az adott delinkvens olcsón akar venni, vagyis csak olcsó autót tud venni, akkor nyilván F Astrát fog venni nagy eséllyel mert abból van sok és az gurul neki még sokáig.
12/15 anonim válasza:
"borsodba,szabolcsba,heves és jásznagykun szolnok megyébe..."
Az pont az ország átellenes része, tőlem a lehető legtávolabb. Egy kezemen meg tudom számolni, életemben hányszor jártam arra. Nincs ott senki ismerősöm, se rokonság.
Azt nem állítom, hogy itt nincsenek romák. Vannak bőven! De kevésbé jellemző, hogy feltűnően sok F Astrát használnának.
13/15 A kérdező kommentje:
Átellenes része ilyen szót sem hallottam még :D azért 11 már kopnak el,kopnak ki ezek az efesek. Már azért egyre kevesebb és kevesebb van belőle. Zúzzák,vágják ,bontják őket.
tegnap 20:07
15/15 anonim válasza:
Amúgy hogy mondod azt másképp röviden, hogy átlóban a legtávolabbi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!