Részecskeszűrő javítás milyen módon oltható meg olcsón?
Az a helyzet, hogy senkit sem érdekel hogy te mit hallottál vagy mit gondolsz; részecskeszűrő nélkül nem megy át vizsgán (legalábbis normális esetben nem).
Ha ennyire rettegsz a javításától, akkor ne dízelt vegyél, hanem olcsó fapados benzinest.
Tudod, akinek van pénze majomra...
D. Brasco megint okos, imádom a srácot. <3
Lényeg, kiírod és kimész külső földre ott szgk- nál is mernek co-t főleg osztrák pajtik, ha megtalálnak kúp lesz, nem váci úti "mémes" hanem rendesen análba, pucsítva tolják hintőport használva sikosítónak.
Itthon még én is át tudom vinni a saját oxidált autómat , senki le sem xarja a kiírást sőt hahu eladásnál kapósabb.
Aki tudja milyen savanyú , gusztustalan szaga van egy kiírt dpf-es autónak az lebeszéli a másikat arról, hogy ilyet tegyen. Én voltam kiírás párti, de már inkább úgy vagyok, hogy el kell vinni 30 -40 ezerért kitisztítatni majd utána szépen van benne 60 ezer km azalatt meg keresni valami olcsó cseredarabot, drága, de tényleg kell a dpf, utána meg normálisan használni, nem rövid távozni és akkor nem 8 év hanem mondjuk 14 lesz az években mérhető élettartalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!