Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sokba fog ez nekem kerülni?

Sokba fog ez nekem kerülni?

Figyelt kérdés

Nem fog a kézifék a kocsimban, egyszerűen hiába van teljesen felhúzva. Már annyit gyötörtük, hogyha ki van engedve kotyog.

Azt szeretném tudni, hogy ez, illetve a lentebb leírt dolgok megjavítása mennyibe kerülne (Szabolcs megye). Tudom nem lehet pontos árat írni csak egy ilyen átlagot szeretnék megtudni, hogy mire számíthatok.

Amivel még probléma van:

-Bal oldali helyzetjelző

-Tolatólámpa

-Jobb hátsó ajtón van egy kb 10x20cm-es rozsdafolt, amit szintén jó lenne megcsináltatni.

2020. nov. 27. 07:43
 1/3 anonim ***** válasza:
91%
A szerelő, miután szétszerelte, tudni fogja, miket kell cserélni, és így árat is tud majd mondani.
2020. nov. 27. 07:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezt így látatlanban és pontos típus említése nélkül még körülbelülre sem lehet megmondani. Van olyan típus, ahol egy kézifék-állítás 10 perc, van ahol egy órás meló, mert szét kell borítani hozzá mindent.

A helyzetjelző meg a féklámpa ha csak cserélni kell, kb. 200Ft/db, ha kontakthiba, akkor pár ezer.

A rozsda már keményebb dió, ott le kell vakarni, ha kilyukadt alatta a lemez, akkor gittelni és fényezni.. na ez így együtt, ha igényes helyen és profi technológiával csinálják, simán lehet akár 100 ezer is. Persze le lehet fújni 2000 forintos teszkós sprayvel is, de az eredmény messze lesz a megcsinálttól...

2020. nov. 27. 08:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyikre sem lehet tippet adni. Kéziféknél lehet a kábel nyúlt meg és még utánaállítható, az is lehet, hgoy elszakadt, vagy nem állítható már utána, mert a fékbetét is elkopott.

Helyzetjelző is ilyen, lehet, hogy csak kiégett, lehet biztosíték, de a kábel is sérülhetett valahol. Tolatólámpa kb ugyanez.

Ajtón a rozsdafolt az egyetlen egyértlelmű, de nem vagyok lakatos, így nem tippelnék.

2020. nov. 27. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!