Alig látok a tompított fényszóróval! Milyen izzót vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Megmondom az őszintét, hogy nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz (mibe milyen izzó való, vagy egyáltalán jó-e hozzá stb.) de a mostani Tompított fényszóróm olyan gyengén világít, hogy este alig látok valamit vele.
Milyen izzót ajánlotok? Most sima halogén szar izzó van benne. Lehet belerakni xenon, bi xenon izzót is? Vagy az már más foglalat? Vagy hogy van ez? ^^
Olyan izzó kéne ami elég erős (Szóval jól látom az előttem lévő utat, valamint a mellettem lévő fákat stb), de nem vakítja a szembejövőt.
Vélemények/Tapasztalatok?
2020. nov. 23. 22:19
11/14 anonim válasza:
De melyik autót szerelik ma üvegbúrával? Nekem az utolsó üvegfényszórós autóm a Golv IV volt, ami ma 17 éves. Utána az ötös széria már műanyag volt... Jó ideje már csak műanyagot gyártanak.
12/14 anonim válasza:
Szerinted miért kérdeztem, a 10-es kérdésben, hogy milyen kocsi milyen évjárat? Mert a kérdésfeltevés megint a szokásos semmitmondó, a lényegi részek kimaradnak.
13/14 anonim válasza:
Nem elég, hogy pontatlan/felületes a kérdés, még némi provokációs is érződik benne:
"nem nagyon értek ezekhez, de....most sima halogén sz.r izzó van benne". ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!