Tényleg szokás új autó vásárlásakor a ajándékot vagy "borítékot" adni az értékesítőnek?
Figyelt kérdés
Eddig újonnan csak egy autómat vettem a mostanit. Lehet hogy jó nagy suttyónak tartottak a szalonban, de én nem is hallottam ilyenről, ezért nem adtam külön semmit. Nem is volt olyan a helyzet hogy várták volna, hogy valamit adok. Utólag hallottam hogy van ilyen szokás. Ez tényleg igaz?2020. nov. 21. 13:40
11/11 anonim válasza:
Nem, mégpedig azért nem, mert az értékesítő általában részesedést kap, hogy szívvel-lélekkel tukmálja rád az autót, ne csak vegetáljon ott 8 órát. Tehát nem kell neki boríték. Jogos a kérdés, hiszen gondolhattad, hogy a nagyfőnök aratja le a nagy bevételt, az értékesítő pedig, aki mindent intezett neked, nem marad, csak a kis fizetéssel. Na ez nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!