Új autó fagyálló folyadék?
Figyelt kérdés
Az szeretném kérdezni, hogy egy új gyárból kigurul autónál, miert nincs higítva a fagyálló? Nem rég vettem egy új autót, és a fagyáspont -45 foknál van.. ez nem sok egy kicsit? Vagy ez így normális? Csak mert eddig úgy tudtam hogy ha nincs higítva, akkor nem olyan a hővezető képessége, és hosszú távon károsítja a motort.2020. nov. 12. 18:38
2/9 anonim válasza:
ez úgy működik, hogy amikor kiadják a gyárból, nem tudják, hogy a vevő első útja hová vezet..ehet, hogy meglátogatja a lappföldi rokonát. Ott bizony hideg van.
3/9 A kérdező kommentje:
Értem, tehát hosszú távon nem lesz gond?
2020. nov. 12. 19:08
4/9 anonim válasza:
De. Betegre fogod magad aggódni az autóval kapcsolatos, kizárólag a fejedben létező problémáktól. Következő a "miért csak 98 fokon kapcsol be a ventilátor" lesz...
5/9 anonim válasza:
Minél töményebb annál jobb. Teljesen jó a -45 fokos.
6/9 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja. Az ok meg egyszerű: a gyártó egy fajta téli fagyállót rendel nagy mennyiségben, mert így olcsóbb. Ha meg csak egy fajta van, akkor olyan kell, ami Kanadában is működik, ha éppen oda szállítanak.
7/9 anonim válasza:
A -45 fok közel sem tömény fagyálló. Kb. 55%-os oldatnak felel meg. Érdekesség, hogy a tömény fagyálló (etilén-glikol) előbb megfagy, mint a vizes oldata. Kb. 70%-os oldat bírja a leghidegebbet, -72 fokot.
8/9 anonim válasza:
Figyumáááá!
Tényleg ez a legnagyobb problémád? ;)
9/9 A kérdező kommentje:
Egyszerüen csak érdekelt. Nem problémázok rajta.... köszönöm a válaszokat!
2020. nov. 12. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!