Hogyan zajlik egy új autó vétele?
Kipróbálás ingyenes, előre jelzed a szalonnak, hogy milyen típus érdekelne és ők adnak időpontot. Ezt vásárlási szándéktól függetlenül megteheted (persze nekik ezt ne mond el).
A vásárlás két módon mehet; raktárról veszel, akkor a meglévő autók közül kell választani (kapsz egy listát, hogy mi van), vagy rendelsz, ebben az esetben elmondod, hogy mit szeretnél, ezt egy szerződésbe foglalják, és 2-3 hónap múlva megvan az autó.
A fizetésre több konstrukció van.
Bekell menni és mindent elmondani hogy milyen akrsz.
Majd kérdez ő hogy még milyen lehetőségek vannak.
Persze ott mindíg a készleten levőt akarják eladni, rásózni a kuncsaftra.
VAn egy hosszú lista a felszereltségről és megbeszélitek hogy ez kell az nem kell.
Nem hiszem hogy ott lehetne próbálgatni, ráadásul azzal semmire nem méssz ha az udvaron fordulsz kettőt. Abból semmit nem lehetne megállapítani , még egy gyakorlott embernek sem. Úgy meg nem adják biztos oda hogy menj és szúrjad neki, próbáld ki.
Most nem tudom hogy van, de én régebben vettem és minden áron a hitelre akartak rábeszélni. Svájci hitelre hogy én azzal mennyivel jobban járok.
Mondani se kell hogy nekem az nem tetszett, nem tudtam elképzelni hogy azzal én járok jól. AZtán nem sokára kiderült ez is.
Most ezt nem tudom hogy van.
Ha meg rendeled akkor valamennyi pénzt ott kell hagyni hogy ha meg gondolod akkor az a pént ott marad.
Szerintem az a legjobb ha mindennel tisztába van az ember hogy mit és hogyan akar, mert ott elbizonytalanodik, annyira értenek hozzá hogy azt vedd amit ők akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!