Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg szokás új autó vásárlá...

Tényleg szokás új autó vásárlásakor a ajándékot vagy "borítékot" adni az értékesítőnek?

Figyelt kérdés
Eddig újonnan csak egy autómat vettem a mostanit. Lehet hogy jó nagy suttyónak tartottak a szalonban, de én nem is hallottam ilyenről, ezért nem adtam külön semmit. Nem is volt olyan a helyzet hogy várták volna, hogy valamit adok. Utólag hallottam hogy van ilyen szokás. Ez tényleg igaz?
2020. nov. 21. 13:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

dehogy igaz

max ha lehozta a csillagokat az égről, intézett több százezer kedvezményt, meg ajándék extrákat akkor honorálhatod, ha akarod, de akkor sem elvárás

2020. nov. 21. 13:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, mi mindegyik kocsinkat szalonból hozzuk, eddig se adtunk sose. Épp elég jutalékot kap abból, hogy kihozod a kocsit. De egyébként nem is viselkednek sose úgy, hogy elvárnák.
2020. nov. 21. 13:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hallottam még ilyet, mégis mi a francért lenne szokás?!
2020. nov. 21. 14:04
 4/11 anonim válasza:
100%
Mi egyszer adtunk egy uveg hazipaleszt mert nagyon jofejek voltak es segitokeszek voltak mindenben,de plusz penzt nyilvan felesleges lenne barmilyen szituacioban is adni mert ok ezek utan jutalekot kapnak,az boven eleg orom nekik...
2020. nov. 21. 14:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Kifizetted egy autó árát, amin nyilván megvan a hasznuk. Ezen felül mi kellene még?
2020. nov. 21. 14:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb szalonban ők adnak boritékot , ajándékot és szuvenirt is.
2020. nov. 21. 14:35
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hallottam róla és nem nézett furcsán az értékesítő amikor elhoztam az autót.
2020. nov. 21. 14:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A borítékba való bele van kalkulálva az árba.

Ne legyen lelkiismeret furdalásod.

2020. nov. 21. 17:21
 9/11 anonim ***** válasza:
61%

ha tudnád, hogy az új autó árából mennyi a jutaléka, megütne a guta. Már több új autót vettem ajándék nélkül, mindig boldog volt az átadó, vagy az ügyintéző. Pláne, ha valaki hitelt is kér, azt még jobban szeretik, mert ott még befigyel a banki jutalék is.

szóval jobb, ha nem tudod. Mert amit nem tudsz, az nem fáj.

2020. nov. 21. 18:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Én még sose láttam iylet.
2020. nov. 21. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!