Autó bezárása járó motorral? Lehetséges ez?
Jönnek a hidegek, és tavaly ilyenkor úgy csináltam hogy reggel melóba indulás előtt 20 perccel kimentem, beindítottam az autót hogy amíg kajálok stb addig melegedjen meg olvadjon le.
De mostanában sok érdekes ember költözött ide, nem merném az utcán nyitva hagyni a kocsit. Próbáltam hogy beindítom, pótkulcs távirányítójával bezárnám de az nem működött...
Úgy van, a pót kiulccsal meglehet oldani.
De miért nem egy hősugárzóval melegíted akkor már elő.
Én azzal szoktam és 1000 watt, fél óra alatt szép időt csinál benne.
Szia!
Nekem benzines a kocsim (igaz, nem Skoda, mint neked), én nagyobb hidegben is csak max. 3 percet járatom egy helyben, addig jégoldózok meg vakarom a jeget, fűtés csak minimálisan megy. Utána olyan 10-15 percig 2500-3000-es fordulat fölé nem viszem a motort, fűtés közepesen van közben, plusz ülésfűtés, aztán amikor látom a hőfokjelzőt, hogy már nagyjából meleg, akkor jöhet jobban a fűtés. Nekem ez mindig tuti! :)
Ha mindenképpen járatni akarod, akkor próbáld azt, amit az első mondott, hogy kulccsal zárod le.
Nekem addig ketyeg alapjáraton, amig bezárom a garázsajtót.
Teljesen értelmetlen tovább járatni.
Én még addig is leállítom a motort, amíg bezárom a garázsajtót.
Egyszerűen el kell vele indulni és menni. És ez így volt már 40 éve is a Skodákkal, Ladákkal. Akkor minek üresben járatni a mostani (max. 20-30 éves) autókat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!