Lehetseges, hogy atvertek?
Sziasztok,
Tegnap honapok utan meghirdettem regi autom aron alul online. A kocsi kb. fel evet allt egy helyben es a sok hibaja miatt nem akartam az eladassal foglalkozni, de tegnap ravettem magam, hogy kilistazom a bajait, amelyet szerelo irt ossze es meghirdetem ar alatt, hatha lesz ra vevo. Tegnap nagyjabol 10mp telt el a hirdetes felrakasa utan es 12 kulonbozo hivast kaptam, az elso fickoval le is beszeltem, este 10re itt volt az autoert 2 oras kocsiut utan. Megnezte a 2 uriember eloszor a motorhazteto alatt, cdomagtartot stb. Majd az elso furcsa dolog volt, a hutofolyadektartalyba nezve, megallapitotta es negjegyezte a masik fickonak, hogy bizony ez hengerfejes. Ekkor meg nem gyanakodtam semmire, azonban beinditas utan az auto kekes-feher fustot kezdett el lokni a kipufogon keresztul, de ilyen problemaval rn mem talalkoztam es a szerelo sem emlitett. Lehetseges, hogy olajat kevertek a hutofolyadekba es azert fustolt a kipufogo, vagy tenylegesen hengerfejes lett az auto a 6 honapnyi allasban? Elore is koszonom a valaszt.
Nem, attól nem fog füstölni, hogy bármit is öntenek a hűtővízbe.
Szerintem nem is öntöttek.
Inkább fél év állás után teli volt a kipufogó vízzel, azért volt a fehér füst. A kék pedig azért, mert a minden baja autód eszi az olajat. A bohócok pedig nem értenek hozzá, csak be kamuzták, hogy tudjanak alkudni.
Koszonom a valaszt,
Erdekes volt, hogy a hapsi kijelentette, hogy hasznalhatatlan igy az auto de megis ajanlott erte egy joval alacsonyabb arat.
El van modva, hogy retkekkel nem szabad üzletelni, látod, hogy szutyi mondod, hogy nem eladó, de telefonba is hallani, hogy retek, nem kell odahívni. Meg fognak fenyegetni, hogy "fizesedd mán ki a bemzin köcséget tesó ehívaz ide ehhhez a xarhoz te paraszt".
Beindítanám az 1 éve álló Omegám az is így füstölne.
Ha szemetet hirdetsz, szemetek fognak megtalálni. Szerinted mégis ki vásárol a kínálat aljáról?
Le kell adni bontóba aztán nincs gond.
Ezért szoktam azt mondani, hogy max 3 ember jöjjön megnézni de mi is 3-an leszünk. Pontosan az ilyen esetek miatt.
Igen lehet, hogy öntenek bele valamit. Utána előadják, hogy csak áron alul veszik meg. Így meg szereztek úgymond egy jó autót áron alul csak a hűtővizet kell lecserélni.
Hááát nem is tudom.
Adtam-vettem már néhány autót, de este 10 után sem vásárlójelöltet nem engedtem a portára, és én sem állítottam be idegenekhez.
Felőlem akárhonnan is jött.........
Az pedig, hogy valaki mit néz meg az autón, és ebből mit "diagnosztizál", az legyen az ő dolga. Ha a kedves vásárló-jelöltnek ez a heppje, hogy a kiegyenlítőt nézegeti, akkor nézegesse. Neked nem kell minősíteni.
Ilyenkor a standard válasz: ez ilyen, így eladó.
(Te meg tudhatnál annyit, hogy akármit is öntenek a kiegyenlítő tartályba, egy normál állapotú autónál az nem jöhet ki a kipufogón)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!