JBpatrik kérdése:
Erdeklodnek hogy nemregiben vasaroltam egy vw ventot és nem érzemstabilnak az autot nagyob sebesegnel olyan mindha billegne es tul kemenynek erzem a szervojat gázadásnál kuplung benyonásakor laza lessz mitöl lehetseges ez? Futomű vagy szervo hiba?
Figyelt kérdés
2020. máj. 10. 15:10
1/7 anonim válasza:
Az egyik a futómű, a másik a szervó hibája.
2/7 anonim válasza:
Ez akkor szokott lenni ha alig érezhetően sétál az autó.
Egy futómű beállitás kellene neki csináltatni.
Persze attól még lehet rossz a szervó is.
3/7 A kérdező kommentje:
Es ilyenkor mit tegyek? Kormanyosszekoto nemreg volt benne cserelve meg gumiharang futomusnel volt
2020. máj. 10. 16:22
4/7 anonim válasza:
Te vitted el futóműveshez, vagy az előző tulaj mondta, hogy nemrég volt?
Nem túl egyértelműen fogalmazol.
5/7 A kérdező kommentje:
Én vittem futómüveshez es akkor mondtak elvan rohadva a kormanyosze koto es a gumiharang sem jo es kicsereltettem szoval nemtudom mi lehet a baj talán szervo vagy megis csak futomü?
2020. máj. 10. 17:06
6/7 anonim válasza:
Vidd el egy másik futóműveshez, és kérj egy beállítást.
Csere után, lehet hogy nem minden lett frankó. Amíg ez nincs meg, addig a szervót vegyük ki a képletből.
Ha utána is megmarad a probléma, akkor viszont szervó hiba lesz.
Lehet hogy elég olajat cserélni, és légteleníteni (ha szervó gond van), de kezdj egy MÁSIK futóművesnél.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyonszepen koszonom sokat segitetetek köszönöm szépen mindenkinek amint meglet a problema le fogom irni
2020. máj. 10. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!