Nyersz a lottón 1 milliárdot. Ahogy nálad az összeg, milyen autót vennél aznap? Miért?
Figyelt kérdés
2020. nov. 13. 08:50
31/45 anonim válasza:
Max. egy Smart-ot, mert elég lenne.
32/45 anonim válasza:
Egy szép nagy orosz, két ballisztikus rakátát hordozó húszkerekűt.
Az egyik menne a Várba, a másik Felcsútra...
33/45 anonim válasza:
M550d pont tökéletes lenne, a 7-es szerintem már inkább safőrös autó, így az 5-ös pont a tökéletes kompromisszum lenne, arra meg hogy miért dízel? Mert szeretem.
34/45 anonim válasza:
Mondanám hogy egy Z32 twinturbo targát, de az nem az az autó amit azonnal meg lehet venni, még akkor sem ha megvan rá a pénzed, meg kell keresni a megfelelő példányt :)
35/45 anonim válasza:
#32 Várba ne, a műemlékrongálást elítélem :/ csak van más módszer is
36/45 anonim válasza:
#32 ilyet 2008-ban Fletóra írt itt "valaki", törölték és fel is jelentették házhoz mentek. Jah, mivel ismertem, 13 éves osztálytársam volt :( , aznap bepisilt.
37/45 anonim válasza:
#36 ez komoly? politikusokra napi szinten írnak ilyeneket, ki az a hülye, aki komolyan veszi...
38/45 anonim válasza:
Én elsősorban egy Alfa Romeo Giulia Quadrifogliot vennék, mert egy gyönyörű élményautó, és a jövőben már nem fognak tudni hasonló tisztán benzines, 6 hengeres autót gyártani az EURO 7-es norma, illetve a belsőégésű motorok várható teljes betiltása miatt. Szóval bizonyos szempontból az utolsó ilyen kaliberű autók egyike. Városban mászkálásra meg vennék valami elektromosat, mondjuk egy Polestar 2-t, vagy Tesla Model 3-at, illetve vennék még valami nagy utazóautót, pl. Audi Q7 vagy ilyesmi.
39/45 anonim válasza:
Chevrolet Camarot vagy Corvettet, mert ár érték arányba veri mindet és a nagy nyomatékú emelőrúras motor a hátsókerék meghajtással olyan élményt nyújt amit más nem. Javítani és utánajárni sem kell annyit, mert megbízható.
Mustang vagy más szóbas se jönne. Emellé vennék még veteránautókat amik értékállóak. Pl Hemi Cuda, vagy Chevelle SS LS6 454 (autószerelőként mondom ezt)
40/45 anonim válasza:
Én egy Ford f150 raptort játszani, egy teslát a mindennapokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!