80.000 Forint reális összeg ezért a szervizért? Munkadíjjal együtt.
Az autó egy VW Polo 9N ( 2004 )
Az elvégzett munkák:
-Olaj + szűrők cseréje
-Kartergázszűrő csere
-4db gyújtógyertya cseréje
Ez kicsit sok volt.
Nekem most cserélt számlás szerviz hűtőt, kp. javítás, vákuum csövek, plusz diagonosztika meg 1 liter olaj ( egy liter 3300ft )63 ezer volt a vége.
Ha mindent számlával adott, és adózik a bevétel után, akkor reális.
De akkor valószínűleg kaptál volna tételes elszámolást is.
Bby motor esetén gyári alkatrészekkel reális. A légszűrője valami 18000ft. Gyertyáknak is 5000 darabja. Szénszűrős pollenszűrő szintén 12000 körül.
Persze kevesebből is ki lehetett volna hozni.
reális volt.
Azért csak tizenhat éves a kicsike. A szerviz(szerelő)áá óradíja min.12e Ft(vagy több), aztán a gyertya minősége sem mindegy..mint előttem írták van tízezerért is minőségi(az enyémbe ezt tették), aztán 5W40-es szint.olaj, stb..
A számlából nagyjából kiderül.
Számlával, minőségi alkatrészekkel reális.
Otthon megcsinálva kompromisszumos alkatrészekkel, olajjal kijön kb. a feléből.
Szerintem reális *lehet*, bár valószínűleg jó minőségű, drága cucc került a gépbe, amin az árrés is több. Ez a munka kijöhetett volna érezhetően olcsóbban is, de mondjuk nem teljesen biztos, hogy azzal jobban jártál volna (lehet, de nem biztos).
Márkaszerviz? Erre a munkára ott jön ki nagyjából ilyen ár, gyári (vagy annak megfelelő minőségű) alkatrészekkel/olajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!