Nyersz a lottón 1 milliárdot. Ahogy nálad az összeg, milyen autót vennél aznap? Miért?
Figyelt kérdés
2020. nov. 13. 08:50
2/45 anonim válasza:
Vennék egy e38 728i bmw-t, meg egy Mitsubishi Lancer Evo IV-t
3/45 A kérdező kommentje:
A miérteket is írjátok légyszi. Indokoljatok!
2020. nov. 13. 09:07
5/45 A kérdező kommentje:
Ha már e38, miért nem inkább egy 4.4 v8-at?
2020. nov. 13. 09:11
6/45 anonim válasza:
Egyszer vezettem egy automataváltós 728i-t, teljesen lenyűgözött, így felső kategóriásból szóba se jöhet más :D Evo-t meg tökéletes átmenetnek tartom a sportosság és a funkcionalitás terén
7/45 anonim válasza:
Nem, E38-asból vagy egy szép faceliftes 750iL vagy a még ritkább Alpina B12 6.0-át (ami befektetésnek se rossz, mert csak felfelé megy az értéke).
Én se vennék új autót - ergo kérkednék a pénzemmel, mert ebben az országban túl sok az irigy ember, és valakinek nagyon gyorsan szemet szúrna a "vagyon", akkor pedig a rég nem látott rokonok is megjelennének.
Az ilyen Lamborghinik ás Porschék - szigorúan német rendszámmal természetesen - pedig maradjanak meg ahogy eddig is, az adócsaló, kétes üzletekből szerzett vagyonos magyaroké.
Egy szépen megörzött és karbantartott Lexus LS430-ast és LX570-est azért keresnék magamnak, azokról úgy se tudja az utca népe, hogy micsodák. ;)
8/45 anonim válasza:
#6 Hát én biztos nem vennék 728i-t, ez kb az a kategória a mérethez képest mint a 316i, szóval a legolcsóbb motor. Elhiszem, hogy lenyűgözött, de van akit már az is lenyűgöz ha beleülhet egy kis Swiftbe.....én 750 alá nem adnám :)
9/45 anonim válasza:
Cessna Citation III, mert szép, kényelmes és egy tankolással eljutok bárhová, ahova szívesen utazom :)
10/45 anonim válasza:
Nem vennék autót. Max kifizetném a hitelemet. Inkább befektetném a pénzt. Ha már évi 2-3 %-os hozamot el tudok érni, akkor élek, mint hal a vízben a hozamokból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!