Lehet hengerfejes a kocsim, most lett kilakatolva, mit csináljak?
Karosszériára 400 ezer lett ráköltve a kocsit 600 ezerért vettük 2 éve, se a klíma se tempomat nem működik nem is látja a tempomatot a Seat márkaszervíz gépe. Most úgy néz ki, hogy kuka a motor, pedig mindig vigyáztam rá , vártam elindulásnál nem mentem vele 2 ezer rpm fölé hidegen melegen 2.8-nál váltottam. Olaj meg minden rendesen cserélve volt, mint a hímes tojásra úgy figyeltem. Jött az ősz és csöpögni kezdett a hűtővíz én utántöltöttem mert Karácsonyig nem tudtam volna letenni a kocsit. Ma meg kinyitottam utántöltéshez a sapit és megemelkedett a víz szint. Szerelővel beszéltem és mondta vagy hengerfej vagy termosztát mivel nincs szerencsém tudom a választ.
Az a baj, hogy egy kudarc ez a kocsi, iszonyat pénz ráment már 1.2 millió, valahogy úgy kellene kiszállni, hogy ha eladom ne kelljen fél évig rettegni , hogy a vevő érvényesítse a kötelező garanciát. Nem tudok rá vállalni semmit csak azt, hogy sokat kell rá költeni. Egy 1.4 F Astrát szeretnék venni vagyis cserélni, szerintetek becserélhetik rá az 1999-es Alhambrát ( 1.9 tdi)?
Ezt már tegnap megkérdezted.
Mégis hogy lehet egy Seatot megvenni?
Se jól nem nézki, se jót nem lehet hallani róla.
#8 600 ezerért(!!) vette a tulaj....biztos kitűnő állapotban van.
400 ezerért lett kilakatolva. Talán kilapította egy kamion?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!