Ilyenkor ki a hibás?
Figyelt kérdés
Halálosgázolás!!
Fikció a kérdés.
Mész, sötét van, köd!! 90-es táblánál(főút) látásviszonyoknak megfelően, 70es tempot felveszel, és egyszer csak az útszélén megjelenik egy férfi, full feketébe, nincs kivilágítva, és sétál az útszélére húzodva, de te amikor már meglátod késő, és elsodrod, és meghal...
Lecsuknak? (nyilván nem hajtasz el..stb)
2020. nov. 11. 07:48
11/11 anonim válasza:
Elmondom nektek, hogy mentem én már városban olyan utcában ahol nem volt semmi féle világítás. 40-el mentem de már akkor láttam meg a gyalogost aki full feketében volt amikor pár méterre voltam tőle. Gyors reakció kellett, hogy ne üssem el.
Úgyhogy azt mondanám, hogy köd nem is kell, hogy baj legyen.
Szerintem is amúgy felfüggesztett lenne a vége ha egyébként nem ittal, nem aludtál el stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!