Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sok fiatal miért szenved...

Sok fiatal miért szenved öreg, nagy autók fenntartásával, holott annyiból egy kisebb fiatalt kapna, amivel gondtalan élete lehetne?

Figyelt kérdés
Nagy fogyasztás, gyakori szerelőlátogatások, elavult technika, megbízhatatlanság, szenvedés. Még is próbálják erejükön felül fenntartani. Mi értelme ennek?
2020. nov. 8. 15:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%
Talán az, hogy egy komolyabb öreg autó többet nyújt, mint egy fiatalabb fapad... :D
2020. nov. 8. 16:11
 2/18 Koplárovics Béci ***** válasza:
60%
Méretet kompenzálnak.
2020. nov. 8. 16:15
 3/18 anonim ***** válasza:
85%

Mert a kisautónak csak papíron sokkal jobb a fogyasztása, azt az 1 litert amivel ténylegesen többet eszik az 5 hengeres 2 literesem meg szívesen kipengetem, hogy ne kelljen egy nevetséges 3 hengeres agyonhúzott vackot hajtanom. Továbbá nem mindegy, hogy mennyi hely van benne. Illetve sok területen körbeverik még a kisautókat (kényelem, menetzaj, vezetési élmény, biztonság érzet).

Szerelőjárattal egyébként tévedsz, nagyon!

2020. nov. 8. 16:42
 4/18 anonim ***** válasza:
68%

A környezetemben a harminc alattiak mindegyikének óriási autója van..BMW, Audi, Merci. Amikor behozzák javítani valamelyiket, el kell ismernem, hogy valamennyi gyönyörű példány. Hibátlan halk, korszerű világítás, baromi széles papucsok. És jókedvűen mesélik, hogy a szomszédait eszi a penész az irigységtől.

Azt meg csak én tudom, hogy a fizetésük java részét az autókra költik, de meg is van a látszatja. Néha eltöprengek, lehet, hogy igazuk van? Fiatalok, most éljenek, és ha lehet, minél látványosabban...

Nehogymár győzike legyen a király..

:-)

2020. nov. 8. 16:52
 5/18 anonim ***** válasza:
73%

4-es vagyok..még annyit, hogy ráadásul boldogok.

Akkor miért ne éljenek szép nagy autóval. Nem adják alább hat-nyolc hengernél(egyik sem füstöl).

2020. nov. 8. 16:55
 6/18 anonim ***** válasza:
63%
Ahogy a hármas mondja, a kis autó nem feltétlenül fogyaszt olyan sokkal kevesebbet. Viszont a nagyobb autó a több fogyasztásért nyújt is valamit.
2020. nov. 8. 16:55
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 1.2-es dízelem van. Városban használva megeszik 6,2-t. Országúton 5,2 körül elvan. Na most egy 2 ezres dízel motor meg eszik kb városban 7 körül cserébe megy is ha kell.

Első autóm, szeretem is de következő tuti valami erősebb lesz. Egyszerűen tényleg az van, hogy fogyasztásban sokat nem spórolok, javítani ezt is ugyan úgy kell cserébe még semmi élményt se nyújt, csak közlekedő edény.

2020. nov. 8. 17:29
 8/18 anonim ***** válasza:
62%

"Nagy fogyasztás"

Egy új/kisebb autó fogyasztása sem jelentősen kevesebb, 1-2 liter nem feltétlenül fog senkit tönkretenni.

"gyakori szerelőlátogatások, megbízhatatlanság"

Ez sem törvényszerű, másrészt egy új autónál főleg ha garanciás akkor még kötelező szervizzel is lehúznak.

"elavult technika"

Ez szintén nem törvényszerű. Egy régi prémium autó adott esetben sokkal kényelmesebb, sokkal többet tud, mint egy újabb, de baromi fapados autó.És olyanról ne is beszéljünk, hogy néha generációkon át csak a külsőségek változnak egy-egy modellen az alap meg ugyanaz marad mint motor, váltó, stb.

2020. nov. 8. 18:08
 9/18 anonim ***** válasza:
68%
#7: csak, hogy tudd: nekem 2 literes turbódízelem van (150 ló), 80%-ban budapestii használat mellet 6,4 literes az átlagfogyasztása. Ebben még annyi érdekesség van, hogy az autó 1,6 tonnát nyom.
2020. nov. 8. 19:02
 10/18 anonim ***** válasza:
78%

Sok fiatal ki akar tűnni. Kis autóval nem lehet villantani, felteszem azt ki is nevetnék a haverjai, aki egy Suzuki-val vagy Yaris-szal jelenne meg.

Sokaknál az van berögzülve, hogy a kis autó nem férfias.

2020. nov. 8. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!