Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi idő alatt lehet eladni...

Mennyi idő alatt lehet eladni egy fiatal évjáratú autót?

Figyelt kérdés
Szinte új állapotú az autó. Nem hirdettem meg túl drágán, mégse kell senkinek. Opel Zafira Tourer ennyire nem kelendő,
2020. júl. 31. 08:01
 1/9 anonim ***** válasza:
65%

Én 1 nap alatt adtam el az idős autómat, de 1 millió alatt ment el, az zsebből kifizethető.

Aki most hitelt vesz fel, annak januártól 3-szoros lesz a kamat és a thm - megkérdeztem egy bankot. Szóval akinek nincs a kezében az összeg amivel kifizetheti az autót, az nem valószínű, hogy mostanság hitelt/személyi kölcsönt vesz majd fel.

2020. júl. 31. 08:24
 2/9 D. Brasco ***** válasza:
0%
Az egyterűek mára egy kihalt faj,senki nem is keresi már őket.Ezert nem tudod eladni sem.
2020. júl. 31. 08:48
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Zafira senkinek nem kell.
2020. júl. 31. 08:57
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Az egyterű valóban ma már kicsit kihalóban van, az Opel is csökkenőben.
2020. júl. 31. 09:10
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

Tévedsz mert az egyterűek soha nem látott eladásokat produkálnak.

Csak a Zafira nem való semmire, műszakilag olyan amilyen.

Egyre inkább mindenki belátja hogy egy családi autónak pont ez jó és akinek csak egy autóra telik azoknak kimondottan ez való.

2020. júl. 31. 09:33
 6/9 D. Brasco ***** válasza:
26%
Igen,akkora eladásokat produkálnak,hogy gyakorlatilag lassan egyik márka sem gyárt már ilyet........most a suv a menő,mindenki arra állt rá.
2020. júl. 31. 09:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Mindent el lehet adni a megfelelő áron.

A "szinte új állapot" és a "nem túl drágán" relatív fogalmak.

2020. júl. 31. 12:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Sógorom 16 órával a hirdetés kirakása után aláírta az adásvételit a 10 éves Corollára a vevővel.... patika állapotú volt a kocsi
2020. júl. 31. 14:02
 9/9 anonim ***** válasza:

De, túl drágán hirdetted meg.

Sajnos a jó állapotnak nincs igazán köze az árhoz.

Hiába vigyáztál rá, tartottad karban, ha drágábban hirdeted, mint az átlag szart, senki nem fog keresni. Sajnos ez van.

2020. júl. 31. 14:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!