Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sok apró pici buborékot a...

Sok apró pici buborékot a fényezésen valóban el lehet tüntetni a festés polírozásával?

Figyelt kérdés
Azzal nem fogják elrontani a fényezést? (Pl. teljesen el tudnak tűnni a buborékok?). Valószínűleg a buborékok a porszemcsék miatt keletkeztek... Elég nagy hiba egy autófényezőtől, nem is értem hogy kerülhet por rá... De felajánlották, hogy kijavítják polírozással... Csak nem tudom az megoldás -e?

#festés #autófényezés #polírozás #festésjavítás #festés polírozás #festékbuborék
tegnapelőtt 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha autófényező ilyen munkát ki mert adni akkor ott már gond van, főleg hogy felajánlották a javítást polírozással ami nem szokott egy rossz megoldás lenni egyébként, de nem ez a lényeg hanem az hogy Ők nem orvosolták még mielőtt átadták volna. Nyilván amit a szakember elcsesz azt nem kéne átadni hanem ki kell javítania a saját hibáját és ha az Ő anyagi kárára megy akkor arra, és megtanulja hogy legközelebb jobban odafigyel arra amit csinál ha nem akar több ilyet.

Gondolom az lehetett hogy gyorsan hamar legyen meg, összecsapta és ha észreveszed, észreveszed szólsz ha nem akkor nem.

Maga a polírozás bevett megoldás festékhibák javítására "narancsbőr" hibát is azért szépen ki lehet ezzel javítani egyébként csak ez is olyan hogy vagy sikerül vagy nem. Ha túl sokat kell leszedni a rétegből akkor már a bázis festék fedése sem lesz az igazi és már lehetnek abból később gondok, vagy épp ronda lesz és az lesz a vége hogy akkor fújhatja újra azt az elemet.

tegnap 00:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Csiszol, újrafúj...
tegnap 06:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezt így látatlanban senki nem fogja tudni megmondani. De arra tippelnék, hogy nem
tegnap 07:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Azt mondták, hogy valószínűleg por a buborék miatt... Meg először ráfogta, hogy a festék alatt nem volt jól csinálva valami előzőleg... Tehát tojt rá lealapozni! Én ezt sejtem... Undorító szemét munka. Sajnos én rontottam el, mert nem néztem meg tüzetesen átvételkor, ezért vagyok a kénye-kedvére utalva :( Semmiképp se fogja újra fújni saját költségére :(.... De ha tényleg por miatt van buborék, félek nem fog segíteni a polírozozás, de majd egy csomó réteg lekerül... Ki tudja, lehet jobb lenne, ha nem nyúlna hozzá?
tegnap 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!