Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A2 jogosítvanyt csinalt...

A2 jogosítvanyt csinalt valaki A1 után?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

2018 óta megvan az A1 kategoriam.

Szeretném az A2ot megcsinalni.

Mivel megvan már közel 7 éve így tudom hogy a kötelezőnek csak a felét kell levezetni,asszem 2 rutin 6 forgalom ez oké.

De a kresszel kapcsolatban lenne kérdésem.

Ott mire szamitsak? Láttam hogy tantermi képzésnél a 20-25 óra helyett 2 órát ír,de ez online mit jelent? E-titanban mennyi anyagot kapok? Csak olyan irjon légyszi aki volt már ebben a cipőben.

Köszi!

tegnapelőtt 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Hali. A KRESZ-t megint az egész tananyagot megkapod és ki kell fizetned. E-learningen végig tolod, manapság már nem divat és sok autósiskola nem is indít egyébként tantermi képzést mert nem éri meg mert nincs annyi fő, meg mindenki otthon akar tanulni, így marad az online verzió.

Azt hiszem ez a 180 nap / 75 óra az irányadó A2 kategóriánál is. Nekem eddig 3 kategórián volt e-learningem, az mindegyik így volt. Mindenből külön kellett vizsgázni elméletből. A gyakorlati óraszámok változnak.

tegnapelőtt 23:24
 2/5 anonim ***** válasza:
A2 elmélet ugyanaz, mint az A1, csak mivel több mint 2 éves az A1-ed, újra kell csinálnod. Amúgy ha már lassan 7 éve megvan az A1, én nem értem, miért nem korlátlant csinálsz. Dobálod a pénzt kategóriáról kategóriára, amikor pici türelemmel elég lenne már csak egyszer megcsinálni.
tegnap 01:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább a korlatlannak indulj neki,még ha úgy gondolod felesleges, mivel akkor nem kell semmiben kompromisszumot kötnöd. De ha nem megy, akkor még mindig visszaléphetsz A2-re,nálunk is volt aki végül ott megállt.
tegnap 05:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Hátha 16 évesen megcsináltad az A1-et, és már 7 éve megvan, akkor az azt jelenti hogy most vagy 23-24 éves, ergo már elkezdheted az "A" korlátlant. Én tuti elkezdeném. Nem muszáj utána 750-es, 900-as, 1000-es, 1100-as motort venni és vezetni. Ha neked elég az A2 kategória környéke teljesítményben, akkor vezetsz azt. De ha bármikor lehetőséged nyílna egy motoros túra alkalmával kipróbálni egy nagyobb gépet, akkor bátran tudnád vezetni, mert korlátlan jogsid van.
tegnap 10:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, ismerek olyat, aki a sorkettes 500-as motorral már nem bírta a rutinpályát, azért mégis A2-t tette a 250-es motorral (amivel amúgy az 500-as is vezethető), hogy neki az elég, 125-ös motorral hesszel. Egy év sem telt el már a korlátlant tervezi. Hiába mondtuk neki, hogy basszus, 30 is elmúltál, inkább vegyél több rutinórát, járd végig a létrát, de csak egy jogsit csinálj és legyen az a korlátlan. Nem fogadta meg. Most fizethet még egy tanfolyamot mert mégis korlátlant akar.
tegnap 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!